Zanimljivosti

ZA NJOM JE UZDISALA BIVŠA JUGA: Srna je ovom glumcu bila žena pa ljubavnica, rastali su se bez svađe i teških reči (FOTO)

O bišem mužu lepa glumica ima samo reči hvale kao i on za nju.

07.09.2023 20:00

ZA NJOM JE UZDISALA BIVŠA JUGA: Srna je ovom glumcu bila žena pa ljubavnica, rastali su se bez svađe i teških reči (FOTO)
Tanjug/AP

Poznata glumica Srna Lango (51) ćerka čuvene voditeljke Dunje Lango nasledila je mačinu lepotu. Kao mlada bila je lepotica za kojom je uzdisala bivša Juga. Gde god bi se pojavila muškarci su bilo opčinjeni njom, a okretale su se čak i žene jer nije mogla da prođe ne primećeno.

Odskočna daska bila joj je uloga u čuvenoj seriji "Srećni ljudi" gde je glumila misicu koja se nalazi u žiriju za izbor nove lepotice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna.lango)

Lepotica bez premca

Za ovu ulogu imala je za to vreme provokativan zlatan kostim koji je otkrivao njene atribute. Ona je tada bila na trećoj godini Fakulteta dramskih umetnosti u klasi Predraga Bajčetića. Malo je poznato da je svega nekoliko meseci pre ove uloge ona rodila sina Aleksu. Imala je samo 21 godinu kad je postala mama. O prvom mužu gotovo nikad nije govorila javno iako su ostali u dobrim odnosima.

U drugi brak uplovila je sa kolegom Irefanom Mensurom kome je rodila sina Pavla. Šarmantni glumac nikad nije mogao da odoli lepim ženama, pa je nakon braka sa Ljiljanom Petrović, nekada najlepšom Jugoslovenkom s kojom je dobio sina Filipa, oženio još jednu lepoticu odnosno Srnu Lango.

Kako je ona ispričala jednom prilikom za njihovu ljubav najzaslužniji su bili njihovi sinovi.
- Ne bih ja bila u Irfanovom životu da Filip nije rešio da sam ja u redu za njegov život. I ne bi Irfan bio u mom životu da Aleksa nije rešio to - rekla je tada poznata glumica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna.lango)

Par je dobio i zajedničkog sina Pavla prema kome su oba brata i Filip i Aleksa zaštitnički nastrojeni. Odrastajući uz roditelje glumce Pavle je krenuo njihovim stopama i sve je uspešniji.

Zanimljivo je da je Srna u seriji "Jelena" glumila Irfanovu ljubavnicu, a posle 17 godina su se razveli bez pompe i teških reči. 

Ljudi koji se razvedu ne moraju da se svađaju. Rastanu se i ostanu prijatelji. Nema to veze sa svađom, noževima i krvlju, primitivizmom kojim smo okruženi i raznim ljudima koji od svega stvaraju rijaliti. S bivšim suprugama ostao sam u korektnim odnosima - rekao je Irfan povodom spekulacija o pomirenju sa Srnom.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

azzuro

08.09.2023 12:11

Da ne preterujete malo,uzdisala cela juga,bilo je mnogo lepših za kojima se uzdisalo.....