Zanimljivosti

BURMA ŽARKA LAUŠEVIĆA KRIJE BOLNU TAJNU: Glumac je samo jednom govorio o ožiljcima (FOTO)

U jednom od retkih intervjua koje je davao za domaće medije osvrnuo se na tragove koje godinama nosi.

05.09.2023 13:51

BURMA ŽARKA LAUŠEVIĆA KRIJE BOLNU TAJNU: Glumac je samo jednom govorio o ožiljcima (FOTO)
afp/e-stock

Žarko Laušević jedan je od velikana jugoslovenske glumačke scene. Čak ni višedecenijska pauza koju je napravio zbog izgnanstva u Ameriku, nije uticala na to da ga publika zaboravi.

Prva uloga kojom se vratio na scenu bila je ona koju je imao u filmu "Smrdljiva bajka" koji je premijerno prikazan 2015. godine. Svako ko je pogledao neke od kadrova složio se sa tim da je Žarku gluma i dalje u krvi i da maestralno glumi. Nakon ove, malo po malo Laušević je se vratio na mesto gde mu pripada, a gde ga je njegova publika verno čekala.

Tanjug / Dragan Kujundžić

žarko laušević

U jednom od retkih intervjua koje je dao tokom prethodnih godina, progovorio je o ožiljcima koje je skrivao od javnosti.

- Šamar u filmu mora da bude šamar. Zato sam dobio nekoliko pravih šamara, a ne onih filmskih. Isto tako, u jednom filmu su mi gasili cigarete na dlanu. Ožiljke imam i danas, ali ih krijem burmom - priznao je glumac u emisiji kod Ivana Ivanovića.

Publika je prethodnih meseci imala priliku da uživa u iščekivanju novih Žarkovih rola, međutim, loše vesti su se proširile poput požara. Kako je Srpski telegraf saznao, glumcu je pre nekoliko meseci dijagnostikovan karcinom pluća, a njegovo stanje kulminiralo je poslednjih dana avgusta, pa je zadržan u bolnici. Kako su domaći mediji objavili danas, glumcu se zdravlje navodno pogoršalo.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)