Zanimljivosti ŽARKO LAUŠEVIĆ JE ZAPEVAO, A SUZE SAME KREĆU: Ovo je jedan od najtužnijih snimaka čuvenog glumca, kao da je pre 34 godine znao šta SLEDI! (VIDEO) 09:40
Zanimljivosti NAJLEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE SNIMILA JE NAJVRELIJU SCENU U KADI: Sa Žarkom Lauševićem pokazala ogromnu strast 16:38
Citat dana Ako voliš nekoga, reci mu to, jer srce može biti slomljeno i rečima koje se ne izgovore... 14:15
Zanimljivosti OVI DATUMI OBELEŽILI SU ŽIVOT ŽARKA LAUŠEVIĆA: Sudbinski broj 7 spojio je glumca i njegovu drugu suprugu, a oduzeo mu voljenu osobu (FOTO) 14:46
Odrasli SIMPTOMI RAKA PLUĆA OD KOJEG JE UMRO ŽARKO LAUŠEVIĆ: Ovaj podmukli karcinom kosi po Srbiji, a pušači su u najvećem riziku! 12:45
Zanimljivosti BURMA ŽARKA LAUŠEVIĆA KRIJE BOLNU TAJNU: Glumac je samo jednom govorio o ožiljcima (FOTO) 11:51
Odrasli SIMPTOMI RAKA PLUĆA: Od ovog podmuklog karcinoma boluje i Žarko Laušević, a posebno je ugrožena jedna kategorija ljudi! 13:00
Citat dana Ako prolaziš kroz težak životni period i pitaš se gde je sada Bog... Seti se da učitelj ćuti za vreme testa. 14:12
Citat dana Ako voliš nekoga, reci mu to, jer srce može biti slomljeno i rečima koje se ne izgovore… 12:45
Zanimljivosti Laušević morao da se odrekne najveće ljubavi zarad života na slobodi: BIO SAM NA INTERPOLOVOJ POTERNICI, SAMA POMISAO DA TO URADIM ODVELA BI ME U ZATVOR! 09:59
Citat dana Moje ćutanje ne znači da ja ne znam šta ljudi govore iza mojih leđa. Moje ćutanje je samo znak da oni ne zaslužuju moj komentar. 13:04