Zanimljivosti

NAJLEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE SNIMILA JE NAJVRELIJU SCENU U KADI: Sa Žarkom Lauševićem pokazala ogromnu strast

Danas je jedna od popularnijih glumica.

30.06.2024 18:38

NAJLEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE SNIMILA JE NAJVRELIJU SCENU U KADI: Sa Žarkom Lauševićem pokazala ogromnu strast
youtube/printscreen/Večernji list

Ksenija Pajić danas je popularna u hrvatskim serijama, ali istakla se i mnogobojnim ulogama koje pamte starije generacije. Rođena je 1961. godine, završila je glumu odnosno diplomirala je na Akademiji dramskih umetnosti u Zagrebu. Odigrala je veliki broj uloga u filmovima, serijama i u pozorištu. Prva uloga joj je bila 1985. godine u projektu “To nije moj život, to je samo privremeno”.

Nakon toga, sledeća zapažena uloga desila se dve godine kasnije, 1987. godine. U filmu sa Žarkom Lauševićem, igrala je ulogu Matilde Ivančević.  Žarko Laušević koji je nažalost preminuo od raka pluća, a igrao je sa Ksenijom u filmu “Oficir sa ružom”. Mnogima su ostale u sećanju njihove ljubavne scene, dok jedna važi kao najsmelija na našim prostorima. Više puta je govorila o Žarku i tom prilikom je istakla samo lepe stvari, da je šarmantan i talentovan kao i da joj se dopadala uloga i scenario u pomenutom filmu.


- Bio je odličan scenario, prelep film, ljudi su ga voleli. Žarko je bio mnogo popularan, a meni je to bila prva glavna uloga na filmu. Laušević je zaista bio partner kakav se samo poželeti može. Tako da mi se sve poklopilo i “Oficir s ružom” će mi zauvek ostati u sećanju. To je film koji ću pamtiti zauvek kao jednu od najvažnijih stvari koju sam napravila u životu, što se profesije tiče. Najzaslužniji za to je sigurno Žarko. Silno je talentovan, pažljiv, šarmantan, samo imam lepe reči za njega. Kažem, šta god se dogodilo, Žarka ću uvek pamtiti takvog. Za mene on ne može biti drugačiji - ispričala je glumica u intervjuu za Novosti.

youtube/printscreen/TV Jadran

Najzapaženija uloga Ksenije Pajić

O njihovoj eksplicitnoj sceni daleko se čulo.

- Neku sigurnost su mi donele sapunice. Kada sam krenula snimati sapunice, to je takav tempo... Pomislila sam: “Ako ja mogu ovo, ja mogu sve!”. Postala sam blaža prema sebi, a kad neko dođe i kaže: "Ona predstava pre 20 godina, gledao sam to, bili ste divni". Ja mislim zašto mi to tada niste rekli, da sam toga bila svesna bilo bi mi lakše - rekla je u ranijem intervjuu za Story.hr.


Da podsetimo ona se razvela od muža sa kojim ima dete, a tvrdi da joj je to najveća trauma.

- U prvom redu tako je zbog deteta. Ona je pokretač svega i moj motiv za sve što radim u životu. Razvod je teško pao i meni, kao i mom bivšem suprugu. To je trauma za obe strane. Nikad nije lako i svako ko se razveo zna što to znači - rekla je Ksenija.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)