Brak i veze

SRBIJA IH OBOŽAVA, A ON JE TRUDNU ŽENU ZBOG SADAŠNJE POSLAO NA ABORTUS: Oženjen se zaljubio, ali nije kraj SKANDALIMA

Kao Onur i Šeherezada svojom ljubavnom pričom osvojili su svet, a malo ko zna kakve turbulencije doživljaju sada kada su u braku.

19.06.2024 20:40

SRBIJA IH OBOŽAVA, A ON JE TRUDNU ŽENU ZBOG SADAŠNJE POSLAO NA ABORTUS: Oženjen se zaljubio, ali nije kraj SKANDALIMA
Philippe Farjon / Visual / Profimedia

Slavni glumački par Halit Ergenč i Berguzar Korel su već dugo godina u skladnom braku. Halita mnogi prepoznaju kao sultana jer je tumačio ulogu u seriji "Sulejman Veličanstveni". Pak, zajedno sa sadašnjom suprugom je tumačio ulogu u seriji "1001 noć" gde su glumili Onura i Šeherezadu, par koji je osvojio srca publike Srbije, ali i širom sveta.

Van ekrana, Berguzar i Halit su u braku već 15 godina i imaju dvojicu sinova, Alija i Hana, kao i ćerkicu Lejlu. Iako im se mnogi dive i misle da je njihov brak stabilan, i ovaj par je imao turbulencije u odnosu.

Ostavio ženu zbog Berguzar

Mediji su često pratili njihovu ljubavnu priču, a jedan od skandala koji je privukao pažnju javnosti bio je povezan sa Halitovom bivšom suprugom. Spekulisalo se da je ona abortirala dete zbog Halitove ljubavi prema Berguzar. Naime, snimanje serije “1001 noć” dešavalo se dok je Halit bio u braku sa 14 godina mlađom gumicom Gizem Sosajdi.

Berguzar je tada imala momka. Ipak, zbog velike privlačnosti među njima, nisu mogli da odole. Razvod je završen velikim skandalom, jer je Gizem bila trudna.

- Verovala sam da se neću udati do 30. godine, ali moj život se u trenutku promenio. Moj psihijatar kaže da je uništio mene kako bi zacelio sebe. Nešto je morao žrtvovati i to je bio naš brak - rekla je Gizem i dodala:

- Plakala sam danima. Došao je u jednom trenutku i rekao: “Moja konačna odluka je razvod”.

Otkrila je da Halit nije hteo dete s njom i to je dodatno podstaklo da abortira.

SIPA / Sipa Press / Profimedia

Halit Ergenč i Berguzar Korel su glumili u seriji "1001 noć"

Potom, njega su pratile priče i tokom snimanja serije "Sulejman Veličanstveni". Postojale su i glasine o prevelikoj hemiji između Halita i Džansu Dare, koja je igrala ulogu Firuze u trećoj sezoni serije "Sulejman Veličanstveni". Međutim, Berguzar je to demantovala, ističući da je Džansu njihova bliska prijateljica. Ovakve spekulacije nisu retkost u svetu glume, gde se često preuveličava svaki detalj iz privatnog života glumaca.

Trenutno, ovaj par živi mirnim i povučenim životom, iako je Halit priznao da je njegova supruga često ljubomorna i da je nekada dolazila na snimanja da ga kontroliše.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)