Kanski festival 2024

PRELEPA ADRIJANA ZAPUCALA NA KANSKI FESTIVAL I POKAZALA ŠTA JE KLASA: Ima 52 godine i noge koje su oborile Ginisov rekord, a u jedan detalj su svi gledali!

Uprkos bračnim brodolomima uzdigla se iz pepela kao feniks, koga je i ponela na haljini.

21.05.2024 19:02

PRELEPA ADRIJANA ZAPUCALA NA KANSKI FESTIVAL I POKAZALA ŠTA JE KLASA: Ima 52 godine i noge koje su oborile Ginisov rekord, a u jedan detalj su svi gledali!
LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

Slovačka manekenka Adrijana Sklenaržikova-Karambe (52) je postala poznata širom sveta po neverovatno dugim nogama, koje su čak ušle u Ginisovu knjigu rekorda. Duge su neverovatnih 125 cm, što je impresivno dostignuće koje je privuklo pažnju javnosti i medija.

Adrijana je pored fizičke lepote, osvojila titulu najse*sipilnije žene na svetu 2006. godine. Njena karijera u svetu modelinga obeležena je brojnim uspesima i angažmanima za poznate brendove, a i početkom šeste decenije izgleda zapanjujuće.

Adrijana je oduvek bila poznata po svom besprekornom modnom ukusu, a njen nedavni izgled na Kanskom festivalu definitivno je privukao pažnju prisutnih. Poznata manekenka je za ovu priliku odabrala totalno crni izgled i bila je zakopčana do grla, a opet je odisala harizmom i se*sepilom. 

Nosila je crni duži sako koji je ceo bio zakopčan i uparen sa dugom crnom suknjom. Preko celog kompleta prostirala se ptica od kristala koja je izgledala kao feniks koji se na crnoj podlozi uzdiže iz pepela. Stajling je dopunila visećim dijamantskim minđušama, dok joj je kosa bila vezana mašnom u visok rep. Veću pažnju privuklo je i njeno masivno prstenje od dragog kamenja koje je blještalo poput reflektora.

Profimedia

Adrijana Sklenaržikova-Karambe

Podsećamo, nakon završetka medicinskog fakulteta u Pragu, Adrijana je slučajno zakoračila u svet modelinga osvajajući takmičenje budućih manekena. Postala je jedan od zaštitnih lica brenda Wonderbra, a brzo je stekla popularnost i priznanje kao jedan od najtraženijih modela u Evropi.

Manekenka se udala za fudbalera Kristijana Karambea 1998. godine, ali nakon trinaest godina braka odlučili su se za razvod. Glavni razlog njihovog razlaza bila je preterana medijska pažnja koja je bila usmerena ka njima. Nakon toga, udala se za jermenskog biznismena Arama Ohanijana, s kojim je dobila ćerku Ninu pre šest godina. Međutim, ni taj brak nije opstao, pa se tokom prošle godine i od njega razvela. Uprkos ljubavnim brodolomima slovačka lepotica i u šestoj deceniji blista istim žarom.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)