Kanski festival 2024

EMA STOUN ZASENILA U KANU I DEMI MUR I EVU LONGORIJU: Drsko dubok dekolte ništa ne ostavlja mašti

Glumica zna kako da privuče pažnju.

17.05.2024 21:02

EMA STOUN ZASENILA U KANU I DEMI MUR I EVU LONGORIJU: Drsko dubok dekolte ništa ne ostavlja mašti
LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

Glumica Ema Stoun je zablistala na premijeri filma "Kinds of Kindness" na Kanskom filmskom festivalu. Oskarovka, koja ima 35 godina, se pojavila na crvenom tepihu u raskošnoj toaleti koja je oduševila prisutne. Ema je u filmu tumačila lik Rite, a ovaj film je još jedna saradnja sa rediteljem Jorgosom Lantimosom, sa kojim je već sarađivala na filmu "Poor Things" za koji je osvojila Oskara za najbolju glumicu. Za premijeru, Ema je odabrala smelu tamnocrvenu haljinu sa dubokim dekolteom, prekrivenu šljokicama. Njena prepoznatljiva bakarna kosa bila je stilizovana u meke talase, dok je odabrala prirodan ton šminke i tamno ružičasti karmin.

Sameer Al-Doumy / AFP / Profimedia

Ema Stoun na festivalu u Kanu

 

Eva Longorija i Demi Mur u raskošnim toaletama

Pored Eme Stoun, na premijeri su se pojavile i glumica Eva Longorija, koja je zablistala u svetlorozoj haljini sa šljokicama, istakavši svoju zanosnu figuru, kao i glumica i filmska producentkinja Demi Mur, koja je takođe privukla pažnju u haljini sa šljokicama. Njena crvena haljina je isticala njenu figuru i bila ukrašena uzorkom sličnim animal printu.

 

 

 

 

Selena Gomez na Kanskom festivalu

Pored ovih glumica, na festivalu se pojavila i Selena Gomez, koja je pokazala svoj besprekoran modni stil. Ona je nosila belu kombinaciju od pletenog gornjeg dela i lepršave suknje, uparivši je sa cipelama od lakirane kože. Selena je uživala u al fresco večeri u restoranu La Môme, a potom je otišla u glamuroznu šoping avanturu u prodavnici Mango.

Profimedia

Selena Gomez

 


Ovo su samo neki od glamuroznih trenutaka sa Kanskog filmskog festivala, gde su poznate ličnosti zablistale na crvenom tepihu i privukle pažnju svetskih medija svojim raskošnim izgledom i besprekornim stilom.

Komentari (0)