Moda

SVI NA MET GALI GLEDAJU U ČUVENU DEMI MUR: Ima 61 godinu, a blista! U ovoj haljini ima nerealnu figuru, nosi pravo remek-delo (FOTO)

Tema je "Uspavane lepotice: Ponovno buđenje mode" i Demi Mur je ispoštovala!

07.05.2024 09:22

SVI NA MET GALI GLEDAJU U ČUVENU DEMI MUR: Ima 61 godinu, a blista! U ovoj haljini ima nerealnu figuru, nosi pravo remek-delo (FOTO)
Profimedia

Demi Mur je u centru pažnje na Met Gali u zadivljujućem ansamblu Harisa Rida i Cartier High Jewerly. Nosi prvi komad iz Cartierove kolekcije Nature Sauvage, Mur takođe debituje ogrlicu i minđuše Chloris, sa platinom, dijamantima i smaragdima koji podsećaju na semenke maslačka. Inspirisani grčkom mitologijom, ovi komadi evociraju boginju proleća.

Ridova haljina, inspirisana njegovom kolekcijom za jesen 2024, savršeno dopunjuje nakit. Napravljena od somota i svile, ukrašena ručno oslikanim svilenim božurima od organze, haljina simbolizuje cvet u punom cvetu koji prelazi u propadanje.

Ridov nekonvencionalan pristup prkosi očekivanjima, stvarajući zadivljujući trenutak na čuvenim stepenicama Meta na Met Gali 2024. 

 

Demi Mur izražava svoje uzbuđenje zbog saradnje, naglašavajući besprekornu integraciju haljine i nakita. Sa zamršenim ručnim vezom i pažnjom na detalje, Rid stvara remek-delo koje otelotvoruje eleganciju i propadanje istovremeno.

 

 

Ovaj smeli ansambl savršeno oslikava bezvremenski stil Demi Mur i Ridovu inovativnu viziju, što ga čini izuzetnim trenutkom na ovogodišnjoj Met Gali.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)