Moda

MET GALA 2024: Evo kada počinje i kako da pratite najglamurozniji modni događaj

Noćas neće biti spavanja.

06.05.2024 21:00

MET GALA 2024: Evo kada počinje i kako da pratite najglamurozniji modni događaj
Profimedia

Met Gala 2024, jedan od najprestižnijih događaja u svetu mode, biće održan 6. maja u 18 časova, što će se po srednje evropskom vremenu prikazivati u ponoć. Obeležavajući otvaranje nove prolećne izložbe Instituta za kostime pod nazivom "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" (uspavane lepotice, buđenje mode) doneće nove, ekstravagante toalete.

Ove godine tema je „Vrt vremena“, u Njujorku 6. maja, uz proslavu nove izložbe „Uspavane lepotice: buđenje mode“ u Metropoliten muzeju, a „domaćini“ će biti Bed Bani, Zendeja, Dženifer Lopez i Kris Hemsvort.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dominho0o (@hon3i_nanda)

 

Ovogodišnji prenos uživo sa crvenog tepiha biće voditeljski vođen od strane glumice Gvendolie Kristi, producentkinje i glumice La La Entoni, modela Ešli Grejem i Ema Čamberlain, koja će voditi intervjue sa najznačajnijim zvanicama. Prenos sa crvenog tepiha Met Gala događaja počinje u ponedeljak, 6. maja u ponoć, obećavajući da će gledaoci imati priliku da uživo isprate modna iznenađenja i glamur ovog spektakularnog događaja.

 

 

Pravila oblačenja za Met Gala 2024. događaj biće tematski inspirisana kratkom pričom "The Garden of Time" (Vrt mremena) J.G. Balarda iz 1962. godine, obećavajući nezaboravne modne kreacije i interpretacije teme od strane poznatih ličnosti iz sveta mode, filma, muzike i umetnosti. Prenos će biti uživo na Vog kanalu i društvenim mrežama.

Iako je lista gostiju strogo poverljiva, fanovi mogu da dobiju uvid u glavne zvezde Met Gale koje su često dolazile u prošlim godinama, kao što su Kim Kardašijan, Kendal Džener, Bijonse, Hari Stajls, Rijana, Kardi Bi, Bili Ajliš i Zoi Kravic.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)