Kanski festival 2024

PORED SVIH LEPOTICA I NJIHOVIH HALJINICA, ON JE UKRAO ŠOU: Evo kako jedan pas osvaja Kanski festival (FOTO)

Došao je i pokupio sve pohvale!

14.05.2024 22:33

PORED SVIH LEPOTICA I NJIHOVIH HALJINICA, ON JE UKRAO ŠOU: Evo kako jedan pas osvaja Kanski festival (FOTO)
OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia

Mesi, voljeni graničarski škotski ovčar iz Oskarom nagrađenog filma "Anathomy Of Fall" (Anatomija pada), posebno se pojavio na ceremoniji otvaranja Kanskog festivala 2024. Čuveni pas, koji je prošle godine osvojio nagradu Palm Dog, vratio se u Kan sa novom ulogom koja je sve uzbudila.

Mesi je na zadatku - intervju sa poznatim ličnosti na crvenom tepihu, dodajući jedinstven i razigran tvist događaju.

Opremljen specijalnim mikrofonom od 360 stepeni i kamerom pričvršćenom na leđima, Mesi će "pričati" sa zvezdama preko komičara Rafaela Mezrahija, koji će dati svoj glas za intervjue psa. Obožavaoci mogu da gledaju ove zabavne intervjue na francuskim TV kanalima, gde će se deliti kratki klipovi.

 

Pas Mesi prvi je osvojio srca širom sveta svojim izvanrednim nastupom u "Anatomiji pada". Jedna od njegovih najupečatljivijih scena uključivala je kako se pretvarao da je alkoholisan i bez svesti, što je podvig za koji je trebalo dva meseca dresure.

Mesi je ponovo dokazao svoju zvezdanu moć i šarm, oduševljavajući publiku i kritičare svojim novim poduhvatom na Kanskog filmskom festivalu.

 

Očekuje se da će Mesi sa svojim jedinstvenim pristupom doneti osveženje i dodatnu zabavu ovogodišnjem festivalu, pružajući gledateljima nesvakidašnji pogled iza kulisa kroz oči jednog od najvoljenijih pasa u filmskoj industriji.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)