Kanski festival 2024

VODITELJKA SE POJAVILA U KANU, A SVI GOVORE O NJENIM REBRIMA: Haljina bukvalno visi na njoj, jedan detalj je posebno privukao pažnju

Lepotica je rešila da pokaže čime raspolaže.

16.05.2024 20:33

VODITELJKA SE POJAVILA U KANU, A SVI GOVORE O NJENIM REBRIMA: Haljina bukvalno visi na njoj, jedan detalj je posebno privukao pažnju
Profimedia

Filmska smotra u Kanu već danima privlači veliku pažnju svetske javnosti. Osim bogatog filmskog programa, imamo prilike da gledamo i defile poznatih dama na crvenom tepihu i njihovih efektnih stajlinga. Neke su od modnih znalaca dobile sve reči hvale, dok je bilo i onih koje su šokirale svojom pojavom.

U ovu drugu grupu spada i poznata lepotica Dukisa Nomiku Teodoridi. Ona je model i tv lice, a za ovu prigodu odabrala je veoma provokativnu haljinu. Naime, ova plavuša pojavila se u haljini sa dubokim prorezima, kakva se nosila početkom dvehiljaditih, a koja više otkriva nego što pokriva.

Profimedia

Dukisa u Kanu ostavila sve bez teksta

Dok je pozirala fotografima na crvenom tepihu filmskog festivala u Kanu, niko nije mogao da skloni pogled sa njenih rebara koja su maltene virila ispod trakastog dela haljine. Čini se da je njena mršava građa dodatno doprinela ovom šok efektu, te je malo onih koji su imali pozitivne komentare.

Ko je Dukisa Nomiku

Dukisa Nomiku je grčka TV voditeljka, manekenka i nosilac titule na takmičenju lepote. Predstavljala je svoju zemlju na izboru za Mis univerzuma 2007. u Meksiku.

Od 2012. do 2017. bila je ko-voditelj TV emisije OLA pored Temosa Anastasijadisa . Takođe, predstavila je grčke verzije emisija "Ples sa zvezdama" i "Tako misliš da možeš da plešeš .

Od 2017. godine je ambasador L'Oreal Paris . U septembru 2018. godine učestvovala je na Nedelji mode u Parizu za Le Defile modnu reviju L'Oreal Paris sa Dautcen Kros i Evom Longorijom . Od 2018. godine je i ambasador organizacije Mazi Gia To Paidi , koja pomaže siromašnoj deci i njihovim porodicama.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)