Kanski festival 2024

OBUKLA HALJINU OD 4.000 DINARA I DOŠLA NA KANSKI FESTIVAL: Leđa su joj gola skroz do zadnjice - sija kao MILION DOLARA! (FOTO)

"Kako to mislite, čija je haljina? Pa, moja je!"

15.05.2024 19:03

OBUKLA HALJINU OD 4.000 DINARA I DOŠLA NA KANSKI FESTIVAL: Leđa su joj gola skroz do zadnjice - sija kao MILION DOLARA! (FOTO)
Credit: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Eva Longorija je jedna od retkih dama koja je uspela da izgradi karijeru na talentu, šarmu i prefinjenom ukusu, a da pritom zadrži autentičnost i skromnost. Prelepa glumica svojevremeno je oduševila javnost pojavom na Kanskom filmskom festivalu 2005. godine, noseći haljinu koju je platila svega 37 evra, što je oko 4.000 dinara. 

Iako je Kanski festival poznat po luksuzu, glamuru i skupocenim toaletama prepoznatljivih brendova, po kojima se poznate ličnosti utrkuju, Eva je hrabro odlučila da pokaže da stil ne zavisi od cene odeće. Njen izbor haljine izazvao je oduševljenje, dok je Eva zračila samopouzdanjem i elegancijom, još jednom pokazavši da je ona ta koja nosi haljinu, a ne da "haljina nosi nju".

Kada je Eva prvi put zakoračila na crveni tepih, nije imala ni najmanju predstavu o tome šta je toliko posebno u vezi sa Kanskim festivalom. Haljina koju je nosila na festivalu nije bila luksuzno dizajnirana, već je jednostavno bila dobro skrojena. Kreacija je bila končana, pratila je linuju tela i dosezala do zemlje. 

Eva ispod nje nije ponela brudhlater, budući da su cela leđa bila otvorena, a otvor je dosezao do početka zadnjice, dok su preko leđa išle tanke trake boje zlata. Toaleta je čak imala i kraći šlep koji je bio vezen. Još jednom se u praksi pokazala stara doskočica “ko je ne zna, skupo bi je platio”, pa su mnogi mediji pitali glumicu čija je haljina, misleći na dizajnera.

- Kako to mislite, čija je haljina? Pa, moja je - odgovorila je Longorija, na opšte zaprepešćenje javnosti kada je cena izašla na videlo.

Njen duhovit odgovor na pitanje čija je haljina zapravo ističe njenu samouverenost i stav da je ona ta koja čini da odevna kombinacija zablista, a ne obrnuto. Ovaj događaj još jednom potvrđuje da Longorija nije samo uspešna glumica, već i inspiracija mnogima kada je u pitanju moda, stil i samopouzdanje. Njena skromna haljina od 37 evra postala je simbol elegancije i stila koji ne zavise od cene, već od samopouzdanja i autentičnosti.

Video je objavljen i na Instagramu, a pobrao je sve simpatije.

- Kada tako izgledaš, sve na tebi deluje skupo.

- Mediji su odmah pomislili da je visoka moda u pitanju, jer su polazili od činjenice da bi svako ko može to sebi da priušti, trebalo da nosi sve samo sa modne piste.

- Eva je sama po sebi visoka moda!

- Istina je da ne bi svaka žena u haljini od 37 evra izgledala ovako, jedna je Longorija.

- Ona je ta koja ju je učinila "skupom"

- Žena nije snob i naklon za nju!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)