Kanski festival 2024

ONA IMA 53 GODINE I NAPRAVILA JE POMETNJU NA DRUGOJ VEČERI KANSKOG FESTIVALA: Ove zvezde su prve pristigle, ali svi su gledali samo u njeno međunožje (FOTO)

Nastavlja se Kanski festival.

15.05.2024 21:31

ONA IMA 53 GODINE I NAPRAVILA JE POMETNJU NA DRUGOJ VEČERI KANSKOG FESTIVALA: Ove zvezde su prve pristigle, ali svi su gledali samo u njeno međunožje (FOTO)
AP Photo/Antonio Calanni

Kanski festival i to 77. po redu otpočeo je juče, a večeras su se u velikom stilu među prvima pojavile zvezde filma “Furiosa: A Mad Max Saga”. Anja Tejlor-Džo i Kris Hemsvort su prisustvovali svetskoj premijeri svog dugoočekivanog filma o "Pobesnelom Maksu" u kome su poneli glavne uloge. Tokom vremena provedenog zajedno, Kris je objavio video koji je fanovima Mad Maxa pružio uvid u humoristične i satirične trenutke koje kolege glumci često dele.

U videu, koji je Anja snimala u toku dana, Hemsvort se pojavljuje praveći šalu. Nakon što je pozdravio sve sa "Hej ljudi", glumac poznat po ulozi Tora je dodao: "Mi smo u Kanu i mi ne čekamo premijeru."

 

Kris Hemsvort i Elsa Pataki

Na večerašnjoj premijeri se Kris pojavio sa suprugom, pobravši sve simpatije. Glumac se odlučio za proverenu crno-belu kombinaciju, pa je poneo crne pantalone i cipele, dok je gore imao belu košulju i sako boje šampanjca. Dok su dame redom uzdisale za njim, mnogi pogledi jačeg pola bili su usmereni i u njegovu suprugu, špansku glumicu Elsu Pataki. 

Elsa se opredelila za crnu satensku haljinu koja je bila maksi dužine. U gornjem delu tela bila je u vidu korseta veoma smelog dubokog dekoltea, koji je dosezao maltene do pupka, pa su njene bujne grudi ukrale šou popularnog Tora.

 

 

Anja Tejlor-Džo

Anja je blistala s druge strane Krisa, a nasuprot njegovoj supruzi koja je bila u vamp crnom izdanju, Tejlorova je bila u haljini šampanj boje i princeza kroja. Kreacija je u gornjem delu tela bila u vidu topa, dok se potom širila u glamuroznu balsku suknju. Mnogima nije promakao ni masivan nakit u vidu ogrlice i naušnica koje je nosila. Kada se malo bolje pogleda izgleda kao da su Kris, njegova supruga Elsa i Anja uskladili toalete kako bi činili trio u crnoj i šampanj boji.

 

 

Naomi Kembel

Tik uz njih pojavila se i svetska zvezda Naomi Kembel. Crna pantera koja deluje kao da je za nju vreme stalo je plenila pažnju svojom pojavom. Opredelila se za veoma unikatnu crnu poluprovidnu haljinu koju potpisuje Šanel. Kreacija je u gornjem delu bila u vidu topa od crnih šljokica koji je imao bretele u vidu bisera, dok je u donjem delu tela bio pravi performans.

Naime, suknja je bila cela od providnog crnog tila i šljokičastog crnog materijala i to na pruge. Pitanje na koje su svi hteli odgovor je da li slavna manekenka uopšte nosi donji deo veš ili je u pitanju parčence crne tkanine na suknji koje prikriva njenu intimu i zadnjicu. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)