Kanski festival 2024

GLUMICA OBUKLA GOLU HALJINU I SVET JE STAO OD ŠOKA: Nikako ne laska njenoj figuri, izgleda kao da ima kesu oko nogu (FOTO)

Ovo možda nije bio najbolji izbor.

20.05.2024 15:05

GLUMICA OBUKLA GOLU HALJINU I SVET JE STAO OD ŠOKA: Nikako ne laska njenoj figuri, izgleda kao da ima kesu oko nogu (FOTO)
Tanjug/AP

Američka glumica Eva Longorija privukla je pažnju na 77. godišnjem filmskom festivalu u Kanu svojim hrabrim izborom stila, ali mnogi su primetili da joj haljina nije najbolje pristajala. Prateći Met Galu i crveni tepih u Kanu zaključujemo da su gole haljine izuzetno popularne u Holivudu trenutno. Međutim, to ne znači da su uvek dobar izbor. 

Eva Longorija, koja je već godinama redovna počasna gošća na crvenom tepihu na Kanskom festivalu, bila je poseban prizor. Međutim, njen poslednji stajling izazvao je podeljene reakcije među modnim kritičarima i fanovima.

Glumica je primećena na nekoliko lokacija tokom dana, uključujući Mome Beach i Hotel Martinez, noseći smelu providnu haljinu sa šljokičavim detaljima.

Profimedia

Eva Longorija stiže na Kanski festival

Haljina je bila od prozirne tkanine boje kože, s teškim ukrasom u obliku srebrnih latica preko tela, dok je ispod nje nosila bodi u istoj boji.

Iako je Longorija zadržala svu pažnju na sebi svojim izazovnim izborom, mnogi su primetili da haljina nije najbolje stajala.

Izgledalo je kao da joj bodi ne pristaje, te da visi sa nje, dok su mnogi kritikovali providni voz koji "izgleda kao kesa za smeće", a dok hoda izgleda kao da šutira kesu da bi pronašla prostor gde može slobodno da zakorači.

 

Iako je hrabrost u modi cenjena, kritičari su istakli da smelost nije dovoljna da se nadoknadi loš kroj haljine. Stoga, iako je fenomenalna Eva Longorija privukla pažnju svojim izgledom na festivalu, mnogi se slažu da je ovo možda bio stilski promašaj za poznatu glumicu.

 

- Izgleda kao da ima kesu oko nogu, ne znam kako hoda. 

- Zašto mora da bude gola? Žena izgleda fenomenalno, ali ova haljina ništa ne čini za njenu figuru.

- Odmah da menja stilistu, samo su neki od komentara na mrežama.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)