Zanimljivosti

BRED PIT JE PRIZNAO TADAŠNJOJ ŽENI DA JE LUD ZA ANĐELINOM: Ona je znala da će do prevare doći, prolazila je kroz pakao

Jedna koleginica iz "Prijatelja" otkrila je šta se zapravo događalo u braku Pit - Aniston..

05.06.2024 19:40

BRED PIT JE PRIZNAO TADAŠNJOJ ŽENI DA JE LUD ZA ANĐELINOM: Ona je znala da će do prevare doći, prolazila je kroz pakao
FRANCOIS GUILLOT / AFP /Profimedia, Stephen Vaughn/20th Century Fox / Entertainment Pictures

Početkom 2000-ih pažnju javnosti je privukao prvo veza, a kasnije i razvod Breda Pita i Dženifer Aniston. sada su se pojavile izjave u medijima kako je navodno glumac svojoj tada supruzi priznao mnogo pre razvoda da postoji iskra između njega i njegove koleginice.

Iako su njih dvoje važili nekada za par koji je savršen i između kojih vlada sjajna energija, oni su na žalost svih fanova 2005. godine objavili vest da se razvode. Tada su svojim fanovima poručili da se rastaju nakon sedam godina braka i da rezultat toga nisu spekulacije o kojima su brujali mediji. 

- Ova odluka je rezultat promišljenog razmatranja. Ostajemo posvećeni i brižni prijatelji sa velikom ljubavlju i divljenjenjem jedno prema drugome – rekli su tada. 

Ipak, vrlo brzo nakon toga pojavile su se spekulacije da je Bred ostavio Džen zbog Anđeline Džoli. Pit I Džoli je kako su tada mediji preneli spojio film "Mr i Mrs Smith" (Gospodin i Gospođa Smit), a na tom snimanju se među njima ubrzo rodila ljubav. Nakon toga njih dvoje su potvrdili i vezu i brak. Dženifer je po mnogima žrtva čitave situacije dok su je neprestano upoređivali sa Anđelinom Džoli. 

Kortni Koks koleginica iz serije "Prijatelji" je tada rekla da je Dženifer bila svesna svega što se dešava između njenog muža i Anđeline još mnogo pre razvoda. Ona je za Vanity Fair otkrila kako ne misli da je bila fizička prevara u startu ali da ga je Anđelina privukla, prenosi LadBible.  

- Bila je to privlačnost sa kojom se borio neko vreme. Barem je bio iskren - rekla je ona tada. 

Aniston je prolazila kroz težak period u to vreme i to su znale i njene kolege iz serije, jer Bred nije bio tu da joj da podršku. 

Credit: Lumeimages / imageBROKER / Profimedia

Između glumaca se hemija prema navodima pojavila na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit"

- Postepeno su gubili iz vida sebe kao pojedince. Uprkos lepom životu koji su imali nisu bili srećni. Izgubili su osećaj za sebe - rekao je neimenovani izvor za People.

Ipak deset godina nakon razvoda Dženifer se osvrnula na navodno rivalstvo između nje i Anđeline koje su izmislili novinari. 

- Vreme je da ljudi prestanu sa tim i da cene dobar rad. Tome se polako bliži kraj. Zamorno je i staro, kao stara kožna cipela. Hajde da kupimo novi par sjajnih cipela - rekla je Džen u jednom intervjuu za Entertainment Tonight.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Stojan

06.06.2024 03:55

Bas je bio sludjen! A ta zna znanje...Ali,napokon je dosao pameti,srecom!