Zanimljivosti

SLAVNA PEVAČICA OBUKLA OVU HALJINU I SAD SVI MISLE DA JE TRUDNA: Stomak se ocrtava, a lice sija - deluje blaženo

Lejdi Gaga je navodno u drugom stanju.

04.06.2024 15:49

SLAVNA PEVAČICA OBUKLA OVU HALJINU I SAD SVI MISLE DA JE TRUDNA: Stomak se ocrtava, a lice sija - deluje blaženo
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Superzvezda pop muzike, Lejdi Gaga, uzburkala je medijske glasine kada je primećena sa očiglednim stomačićem na venčanju svoje sestre u Mejnu tokom proteklog vikenda.

Gaga, koja broji 38 godina, prisustvovala je probnoj večeri svog sestrinog venčanja u hotelu ViewPoint u petak uveče. Porodica je rezervisala ceo hotel za vikend, koji se sastoji od sedam primorskih soba i osam apartmana u glavnoj zgradi.

Obukla ovu haljinu i svi su pomislila da je trudna

Uz svoj prepoznatljivi stil, Gaga je nosila crnu haljinu i odgovarajuće štikle, upotpunjujući svoj izgled masivnim dijamantskim prstenom, bisernom ogrlicom i minđušama.

 

Njena šminka, sa jarko crvenim usnama i smeđim sjenilom, savršeno se uklopila u večernji ambijent dok se smejala zajedno sa ostalim svatovima i uživala u pogledu na Atlantski okean.

Subotnje venčanje donelo je još radosti za Gagu, koja je pomagala svojoj sestri sa njenom haljinom kao deveruša. Gaga je nosila lagani haljinu u tonu breskve, upotpunjujući svoj izgled plavom kosom skupljenom u punđu sa ružičastim cvećem.

Nakon ceremonije, Lejdi Gaga je viđena kako razgovara sa Majklom (46), kokreatorom i izvršnim direktorom Parker fondacije.

Par, koji je prvi put povezan 2020. godine, izazvao je interesovanje javnosti svojom romantičnom vezom. U intervjuu za The Hollywood Reporter 2021. godine, Lejdi Gaga je opisala Majkla kao "čoveka kojeg volim" i "za ceo život". Njihova veza, osim lične intimnosti, takođe ima i filantropsku notu, budući da Parker fondacija podržava niz aktivnosti u oblasti nauke, globalnog javnog zdravlja, građanskog angažmana i umetnosti.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)