Odrasli PRABABU OD 76 GODINA HITNO ODVEZLI U BOLNICU ZBOG VRTOGLAVICE! Ali onda je lekar došao kod starice sa šokantnom vešću: Postaćete majka! (VIDEO) 11:25
Roditeljstvo JELENA JE DOBILA SINA, PA BLIZNAKINJE - ali najnoviji ultrazvuk je šokirao čak i doktore! Svi su nemo posmatrali tačke na ekranu (FOTO) 11:30
Roditeljstvo OVA ŽENA JE IZGUBILA 23 BEBE: Pretrpela je agoniju kakvu bi malo ko mogao da zamisli, a onda je i lekarima pala vilica kada je došla na pregled! 17:01
Roditeljstvo POGLEDALA JE U NEBO I ZAMISLILA ŽELJU, a onda otišla na ultrazvuk! Prizor onoga što se dešavalo u stomaku ove trudnice sledilo je i lekara! (FOTO) 09:30
Odrasli TEST ZA TRUDNOĆU JE BIO POZITIVAN - dok sam se radovala nisam znala šta u stvari nosim u stomaku! U mojoj utrobi nije rasla beba! 10:40
Roditeljstvo POSLE 15 MESECI "TRUDNOĆE" RODILA JE SINA: Majci ni porodica nije verovala, istina je STRAŠNIJA nego što se mislilo 21:50
Zanimljivosti BOGINJA MAJKA! Megan Foks je trudna hodajuća provokacija, crna čipka, a tek veš - ZALUDELA SVE (FOTO) 12:01
Roditeljstvo TRUDNICA JE PONOSNO POKAZALA STOMAK I SNIMAK BEBE: Brutalno su je napali, pitaju da li je normalna 20:45
Zanimljivosti REKLA MU JE DA JE ILI UBIJE ILI NAPRAVI DETE - sada je trudna! Megan u drugom stanju sa bivšim zavisnikom koji je varao sa drugaricom 22:19
Zanimljivosti JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU TRUDNA U PETOJ DECENIJI! Evo ko je otac deteta Žizel Bundšen (FOTO) 22:56
Odrasli MISLILA SAM DA IMAM ZATVOR, POSLALA SAM TATU PO LAKSATIV: Nakon 20 minuta stigla je hitna i odvela nas na posmatranje 21:45
Vesti DA LI PREPOZNAJETE ŽENU SA SLIKE? Sada čeka bebu, a zbog horora koji joj je majka radila bila je i u ZATVORU 22:50