Zanimljivosti BOGINJA MAJKA! Megan Foks je trudna hodajuća provokacija, crna čipka, a tek veš - ZALUDELA SVE (FOTO) 11:01
Roditeljstvo TRUDNICA JE PONOSNO POKAZALA STOMAK I SNIMAK BEBE: Brutalno su je napali, pitaju da li je normalna 19:45
Zanimljivosti REKLA MU JE DA JE ILI UBIJE ILI NAPRAVI DETE - sada je trudna! Megan u drugom stanju sa bivšim zavisnikom koji je varao sa drugaricom 21:19
Zanimljivosti JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU TRUDNA U PETOJ DECENIJI! Evo ko je otac deteta Žizel Bundšen (FOTO) 21:56
Odrasli MISLILA SAM DA IMAM ZATVOR, POSLALA SAM TATU PO LAKSATIV: Nakon 20 minuta stigla je hitna i odvela nas na posmatranje 20:45
Vesti DA LI PREPOZNAJETE ŽENU SA SLIKE? Sada čeka bebu, a zbog horora koji joj je majka radila bila je i u ZATVORU 20:50
Zanimljivosti POSLE MONIKE BELUČI SAMO PRAVI DECU: Glumac u 58. godini postaje tata po četvrti put! 11:45
Zanimljivosti SLAVNA PEVAČICA OBUKLA OVU HALJINU I SAD SVI MISLE DA JE TRUDNA: Stomak se ocrtava, a lice sija - deluje blaženo 13:49
Odrasli RANI SIMPTOMI TRUDNOĆE: Javljaju se pre nego što pomislite da ste u drugom stanju! (FOTO) 13:15
Roditeljstvo HANA JE BILA UVERENA DA NE MOŽE DA ZATRUDNI: "Probudio me je bol u stomaku, kad sam stigla u bolnicu šokirala sam se kad su mi rekli da treba da se porodim!" (VIDEO) 18:01
Roditeljstvo ŽENA JE ODBILA DA SE SLIKA U 9. MESECU TRUDNOĆE: Desio se preokret koji niko nije očekivao, a dokaz su neverovatne fotografije koje su osvojile svet (FOTO) 17:00
Roditeljstvo ONE NISU SESTRE! Tromesečna beba i prelepa, plavokosa devojčica postale su zvezde društvenih mreža iz pomalo jezivog razloga! (VIDEO) 15:01