Zanimljivosti

JELENA ĐOKOVIĆ U NIKAD SVEŽIJEM IZDANJU NA ROLAN GAROSU: Ovaj autfit je i bezvremenski i u trendu u isto vreme!

Odlučila je da obuče džins na džins.

05.06.2024 11:35

JELENA ĐOKOVIĆ U NIKAD SVEŽIJEM IZDANJU NA ROLAN GAROSU: Ovaj autfit je i bezvremenski i u trendu u isto vreme!
Abdullah Firas/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Neko veče je u Parizu teniski virtuoz Novak Đoković još jednom je dokazao svoju izuzetnu izdržljivost, preskočivši prepreke povrede kolena, i plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa. Đoković je demonstrirao svoju nepokolebljivu volju za pobedom. Uz njega na terenu, kao i na prethodnom meču s Musetijem, bila je njegova supruga Jelena, pružajući mu podršku s tribina.

O njenom stajlingu se piše već danima. 

Jelena Đoković, poznata po svojoj beskrajnoj predanosti suprugu, gotovo uvek je prisutna na njegovim mečevima, pažljivo prateći svaki njegov pokret. Njeni živopisni pokreti rukama, skokovi i aplauzi, zajedno sa ohrabrujućim rečima, čine njene reakcije neizostavnim delom atmosfere na tribinama.

JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia

Jelena Đoković na Rolan Garosu

Osim što je poznata po podršci koju pruža Đokoviću, Jelena je takođe poznata i po svom stilu na teniskim turnirima širom sveta. Često se oslanjajući na proverenu kombinaciju sportske elegancije, Jelena je danas odlučila da prati aktuelni trend spajajući dva komada od džinsa. Klasične farmerke su se savršeno uklopile uz teksas košulju, dok su interesantni detalji zaokružili njen elegantni izgled.

Tanak braon kožni kaiš razbio je monotoniju teksasa, dok su ručni sat sa teget narukvicom, efektni minđuše i moderne naočare sa braon staklima dodali dodatnu notu stila.

Kombinacija džinsa na džins nije laka za izneti, ali Jeleni je pošlo za rukom da ovu modnu poslasticu iznese na pravi način. Odabirom klasičnih komada i krojeva, kvalitetnog džinsa, i najvažnije - usklađivanjem boja košulje i farmerki na gotovo identičan način, Jelena je još jednom pokazala svoju modnu osvešćenost i stilske veštine.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)