Moda

ANA IVANOVIĆ DOKAZALA ZAŠTO JE NAJBOLJE OBUČENA TENISERKA: Otkrila zategnute trbušnjake u komadu koji je hit ove sezone

Ovaj put se bivša teniserka odlučila za džemper i farmerke.

31.05.2024 15:10

ANA IVANOVIĆ DOKAZALA ZAŠTO JE NAJBOLJE OBUČENA TENISERKA: Otkrila zategnute trbušnjake u komadu koji je hit ove sezone
Ervin Monn / imago stock&people / Profimedia

Ana Ivanović je neko ko nas redovno počasti na svom Instagramu nekom novom i zanimljivom fotkom. Na tim fotografijama svaki put izgleda besprekorno, da li je to glamurozan stil ili sasvim opuštena varijanta sasvim je svejedno. Ono što joj polazi za rukom je da savršeno uklopi boje, stilove i da na njoj sve jednom rečju deluje - moćno.

I dok nam je u više navrata davala inspiraciju za sjajne autfite za izlazak, večeru ili neku proslavu, sada je sa svojim pratiocima podelila fotografije kako uživa u šetnji prirodom u opuštenom ali atraktivnom izdanju. Za tu priliku Ivanovićeva je odabrala šareni džemper u fluorescentnoj nijansi koji je uparila sa farmerkama zvonastog kroja i belim patikama. 

Svoj stajling je upotpunila naočarama i vezanom kosom a u setu fotografija je pokazala da je uspela da održi savršenu figuru pored svakodnevnih obaveza koje ima, posebno kao majka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Priroda je nekada nepredvidiva - napisala je u opisu fotografija.

Ana se fotografisala pored drveta koje je dekorisano ručnim radom, u prelepom parku i kraj jedne obale, pozirajući kao i uvek opuštena i nasmejana.

Iako nije poznato tačno mesto gde se poznata bivša teniserka uslikala, mnogi su pretpostavili da je reč o Ženevi u Švajcarskoj, dok su drugi rekli da je to u Madridu.

- Neverovatno...predivno..

- Neverovatno je kako se dobro držiš.

- Gde je to drvo?

- Lepo uklopljene boje - bili su neki od komentara njenih pratilaca.

Neki od njenih fanova su komentarisali kako ima odličan osećaj za lepo i da je fotografija savršena baš u tim bojama. Mnogima je za oko zapalo drvo pa su zatražili informacije od Ivanovićeve da li je drvo po nečemu poznato jer je tako ukrašenodok su neki priznali da ništa slično nisu videli. Većina se ipak osvrnula na Anin izgled, poručivši bivšoj teniserki da izgleda sjajno kako godine prolaze i da je očigledno da voli prirodu što se vidi po njenim fotografijama.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)