Moda

NA PRAGU 7. DECENIJE NOSI HALJINU BEZ LEĐA I MINI SUKNJE: Ko kaže da nije primereno njenim godinama, evo lekcije za vas!

Gris Ganem bi svima nama mogla da posluži kao primer kako se odvažiti na smelije kombinacije u godinama.

29.05.2024 12:08

NA PRAGU 7. DECENIJE NOSI HALJINU BEZ LEĐA I MINI SUKNJE: Ko kaže da nije primereno njenim godinama, evo lekcije za vas!
Printscreen/Instagram/greceghanem

Svedoci smo da u svetu mode viđamo i starije zene kako se odlično snalaze, pa i među modnim influenserkama, sve je više onih za koje bi drugi rekli da im je mesto da čuvaju unuke. Gris Ganem ima 59 godina i ona već izvesno vreme odlično pliva influenserskim vodama.

Modni stručnjaci je smatraju jednom od najbolje obučenih žena na svetu, a njen stil bi trebalo da slede mnoge žene koje su generacijski njoj blizu. Budući da razbija sve stereotipe kada su godine u pitanju, ova fitnes instruktorka i mikrobiologičarka privlači veliku pažnju žena, koje ohrabruje da se odvaže u svom stilu i pokažu ono najbolje.

- Ideja da žene treba da usvoje konzervatnivniji izgled kada stupe u određene godine i da više ne mogu da eksperimentišu sa originalnim krojevima i bojama je potpuno zastarelo - otkrila je ona za Glamour.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 

Gris je poreklom iz Libana a sada zivi u Kanadi i ima prepoznatljivi stil noseći kargo pantalone, krop topove, odela, maksi haljine pa čak zna da se odvaži i obuče i mini suknje kao i haljine bez leđa.

Njen stil nije tačno definisan budući da Ganemova voli da "koketira" u svojim stilovima pa tako je njen stil nekad urbani a nekad glamurozni, nekada odiše ženstvenošću a nekada strogošću, pa podseća pomalo i na muški.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Malo kome bi pošlo od ruke da eksperimentiše između različitih stilova, dezena pa čak i da se odvaži i prezentuje izgled 2000-ih koji je za mnoge rizičan ali i prevaziđen, međutim njoj očigledno to dobro ide, pa nije ni čudo što je izuzetno praćena na Instagramu i na toj mreži je prati oko milion i po pratilaca. Ona daje odličan savet ženama tvrdeći da je suština u samopouzdanju i verovanju u sebe i svoj izgled, zbog čega će nam sve lepo stajati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Posvećena je vežbanju i svakodnevnim treninzima, koji su između ostalog zaduženi za njenu sjajnu figuru.Gris nosi kratak paž i ne farba kosu, zbog čega njena seda kosa zapravo otkriva na neki način njene godine, što njoj ne predstavlja problem.  Naprotiv, ona korača sa velikim samopouzdanjem, noseći svaki komad odeće iza kojeg se mozda kriju bore, strije i celulit ali dajući mladim zenama primer i važnu lekciju da uživaju u tome što nose a starijim da se odvaže i da se nose u skladu sa željama a ne godinama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)