Moda

POHVALILA SE HALJINOM, A PRATIOCI JE UNIŠTILI KOMENTARIMA: "Koliko bezobrazna moraš da budeš da to obučeš na tuđem venčanju?!" (VIDEO)

Devojka se pravdala da je mlada odobrila njen izbor.

26.05.2024 18:50

POHVALILA SE HALJINOM, A PRATIOCI JE UNIŠTILI KOMENTARIMA: "Koliko bezobrazna moraš da budeš da to obučeš na tuđem venčanju?!" (VIDEO)
tiktok-mrs.sophiebarnes

Poznato je da se bela boja haljine među zvanicama na venčanju smatra neprikladnom. Međutim izgleda da je boja koja se smatra nepoželjnom ukoliko niste mlada proširena na mnoge pastelne nijanse. Upravo zato je jedan snimak postigao rekordnu gledanost i izazvao pravu debatu na društvenim mrežama.

Stilistkinja Sofi Barns se pohvalila na svom Tik-tok nalogu haljinom koju je obukla kao gošća na venčanju. Haljinu je dizajnirala Karen Milen, a na rasprodaji ju je našla za 140 evra. Toaleta je izgledala kao jedna od onih koje bi bile prikladne i za crveni tepih. Bila je jednostavnog kroja, zatvorena u predelu grudi, dugih rukava, dok je išla prateći liniju tela i dosezala je skoro do zemlje. 

Ono što je ovu kreaciju činilo posebnom je boja koja je bila pastelnoplava, takođe je u predelu desnog boka imala veoma dubok šlic koji je otkrivao duge noge zgodne stilistkinje. Poseban detalj bilo je i perje takođe u neboplavoj nijansi koje je bilo asimetrično, tako da je krasilo levi rukav i desni porub haljini, koji je kretao od kuka duž celog šlica.

Sofi je celokupan stajling zaokružila svetloplavom modernom tašnicom i srebrnim sandalama. Međutim, uprkos njenom elegantnom izgledu, haljina je izazvala negativne reakcije.

 

 

Kritičari su tvrdili da je pastelnoplava boja haljine neprikladna za venčanje, jer na fotografijama može izgledati kao bela, što je tradicionalno rezervisano za mladu. 

- Veoma je neprikladno nositi tu boje haljine na venčanju kao gost. Izgledaće belo na fotografijama, plus je glamurozna.

- Koliko samoživ možeš biti, da bi tako nešto obukao na tuđem venčanju?

- Jasno je da je haljina neboplava, ali na fotografijama izgleda kao bela.

Sofi se nakon brojnih kritika opravdala tvrdeći da je mlada bila „savršeno u redu“ sa njenim izborom haljine.

- Prvo, haljina je plava i smejem se od jutros. Drugo, mlada je znala šta ću nositi i rekla je koliko joj se sviđa moj izbor - obrazložila je Sofi.

Srećom, među komentarima su bili i oni podrške obožavalaca koji su bili oduševljeni njenim izgledom.

- O, moj bože, izgledaš neverovatno.

- Obožavam tvoje stajlinge.

- Pusti hejtere, draga, izgledaš kao boginja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)