Ispovesti

HALJINA MI JE PUKLA PRED SAMO VENČANJE NA KOM SAM BILA KUMA: Sutradan me je mlada nazvala, a ono što mi je rekla stavilo je tačku na naš odnos!

Jedan detalj može da uništi celu svadbu, ali i prijateljstvo.

07.05.2024 22:00

HALJINA MI JE PUKLA PRED SAMO VENČANJE NA KOM SAM BILA KUMA: Sutradan me je mlada nazvala, a ono što mi je rekla stavilo je tačku na naš odnos!
Shutterstock

Nezgoda sa garderobom na venčanju dovela je do tenzija između mlade i njene najbolje drugarice, nakon što ju je nevesta optužila da je uništila svečanost. 

- Kao kuma učestvovala sam u celokupnom pripremanju svadbe svoje prijateljice. To je uključivalo odabir njenog bidermajera, cvetne dekoracije za celu halu, rasporeda sedenja i mnogo pojedinačnih detalja. U trenutku kada sam se sa ostalim deverušama oblačila, odjednom mi je pukao ceo rajsferšlus na haljini. Inače sam sklona panici, a baš u tom periodu sam imala gomilu posla i još sam renovirala kuću, ali sam uvek nalazila vremena za pomoć oko realizacije svadbe. Kada mi je pukao šnir i kada sam pomislila kako ću kao kuma stajati ispred 200 ljudi sa rascepom na haljini, dobila sam napad panike. Iako su se ostale devojke trudile da mi pomognu, moja najbolja drugarica je počela da viče na mene, smatrajući da situacija nije ozbiljna, “jer je samo jedna mlada, tako da u mene svakako niko neće gledati” - započinje ona svoju priču, a o tome je pisao i The Sun.

Shutterstock

Mislila je da je venčanje prošlo savršeno, a onda joj se javila mlada

Pošto je nekako uspela da zihernadlama pričvrsti haljinu, opisala je ostatak večeri kao "zabavan i savršen". Ništa nije slutilo na scenario koji je usledio.

- Sledećeg dana dobila sam poruku od drugarice u kojoj me je optužila da sam joj uništila najbitniji dan, zbog svoje situacije sa garderobom. Moju reakciju nazvala je "dečijom" i "neozbiljnom". Situacija je dodatno eskalirala kada je me je prijateljica nazvala "narcisom", a potom su usledile i poruke drugih deveruša koje su moje ponašanje nazvale “skandaloznim skretanjem pažne samo na sebe” - pojadala se ona na internet forumu.

shutterstock.com

Nije mogla da poveruje šta sluša

Mnogi su se složili da joj je bolje bez takve drugarice, iako su neki podržali mladin stav.

- Trebalo bi da ceni sve vreme i trud koji ste uložili da biste joj pomogli. Možda je mogla ona vama da pomogne da popravite haljinu.

- Nevesti je potreban bolji smisao za humor.

- Trebalo je da budeš suzdržanija i da ne skrećeš toliku pažnju na sebe, zato se uvek nosi rezervna garderoba.

- Ne bih rekao da ste joj upropastili venčanje, ali ste definitivno izazvali nepotreban stres.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)