Brak i veze

USRED SVADBE IZVEO JE MAJKU I TAŠTU NA PODIJUM: Ono što im je ovaj mladoženja priredio rasplakalo je čak i mladu (VIDEO)

Pozvao ih je da mu se pridruže u plesnom performansu, a one su bez premišljanja prihvatile.

18.05.2024 10:25

USRED SVADBE IZVEO JE MAJKU I TAŠTU NA PODIJUM: Ono što im je ovaj mladoženja priredio rasplakalo je čak i mladu (VIDEO)
tiktok/bernadettegalego

Venčanja su događaji koji nesumnjivo iščekuju svi, a posebno mladenci. Iako svako od njih uglavnom liči jedno na drugo, mladenci se trude da na neki način ostave svoj pečat i budu autentični i drugačiji od onoga što su gosti ranije viđali.

Dok su se prisutni zabavljali na jednoj svadbi u Egiptu, a mlada sedela za stolom, mladoženja je odlučio da joj priredi nesvakidašnje iznenađenje.

Bernadet Galego, organizatorka venčanja podelila je sa korisnicima TikToka jedan zanimljivi performans mladoženje, koji je izašao na podijum i u jednom trenutku pozvao svoju majku i taštu da mu se pridruže u plesu.

Printscreen/Reddit/weddingshaming

Mladenci se trude da budu drugačiji od svih i da iznenade goste ceremonijom koju organizuju

Pošto su obe žene to bez premišljanja prihvatile, njih troje su uz zvuke muzike i ovacije gostiju, izveli nekoliko zanimljivih pokreta, što je goste potpuno raspametilo.

Mnogi su bili oduševljeni mladoženjom rekavši kako je tako zabavan suprug želja mnogih dama i tašta koje će se sigurno odlično slagati sa njim. 

- Obe su toliko lepe.

- Da, ja mogu samo da sanjam ovako zabavnog muža.

- Ovo je toliko puno poštovanja za ...predivno.

- Savršena energija.

- Gde mogu naći momka kao ovog bili su neki od komentara.

Kreativni i zabavni mladoženja je oduševio ljude na ovoj mreži a mnogi su komentarisali kako sigurno zbog njegove "vrckave" prirode neće nedostajati zabave i familiji. Osim toga, mnogi su se složili kako je ovo savršen primer da se zet i tašta mogu slagati isto kao što bi to mogao biti i slučaj sa snajkom i svekrvom.

Mladoženja je zajedno sa majkom i taštom otplesao uz zvukove jedne poznate egipatske, pesme a publika je bila i više nego oduševljena. Nije poznato da li su pokreti i performans uvežbani, ali je sigurno da su mame bile spremne i na visini zadatka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)