Brak i veze

ONA IMA 63 GODINE I DEČKA KOJI JE 37 GODINA MLAĐI - I ČEKAJU BEBU: "Realno, može baba da mu bude", na mrežama ih žestoko osudili!

Šeril Mekejn ima i 18 unučadi.

15.05.2024 18:12

ONA IMA 63 GODINE I DEČKA KOJI JE 37 GODINA MLAĐI - I ČEKAJU BEBU: "Realno, može baba da mu bude", na mrežama ih žestoko osudili!
Instagram-therealoliver6060

Korisnici interneta su ostali šokirani nakon što je par sa razlikom u godinama od čak 37 godina objavio da očekuju svoje prvo zajedničko dete putem surogat majke. Šeril Mekejn (63), baka koja ima čak 18 unučadi i njen suprug Kuran (26) iz Džordžije, zapanjili su javnost objavom da će uskoro dočekati svoju prvu zajedničku bebu.

Par je podelio sliku pozitivnog testa trudnoće, kao i navodnu sliku ultrazvuka. Ovaj kontroverzni par prvi put je najavio svoje iskustvo sa surogat majkom 2022. godine, ali su odustali u maju 2023. godine, jer je tadašnja surogat majka prekršila ugovor, imajući nezaštićene odnose sa partnerom.

 

Nakon što su tri surogat majke bile neuspešne, par tvrdi da su konačno uspeli sa četvrtom surogat majkom, što je izazvalo uzbuđenje na društvenim mrežama. Detalji ultrazvuka, gde je doktor potvrdio trudnoću, oduševili su Šeril.

 

- Bio je neverovatan osećaj saznati da ćemo dobiti bebu. Proširujemo našu porodicu i srećnija sam nego ikad - priznala je Mekejnova.

Iako Šeril neće biti biološka majka, par tvrdi da krv ne čini porodicu i da će Mekejnova biti najbolja mama.

- Plakao sam od radosti kada sam saznao. Ovo će biti moje prvo dete. Nikada nisam osećao ljubav poput ove, osim kada sam oženio Šeril - priznao je Kuran.

Ova neobična priča nije bila bez izazova. Par je priznao da je proces surogat majke bio pun "emotivnog stresa" i da je uticao na njihovu intimnu vezu.

- Morao sam da sačuvam spermu za surogat majku i počeli smo da propuštamo zajedničke odnose. Sada radimo na tome ponovo - priznao je Kuran.

Iako je par oduševljen zbog dolaska bebe, mnogi na internetu izgleda da su skeptični povodom njihove objave. Usledile su krajnje podeljene reakcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quran Mccain (@leolove_3)

Dok su jedni bili zapanjeni razlikom u godinama od bezmalo četiri decenije, drugi su čestitali srećnom paru. Šeril i Kuran ističu da ne čitaju komentare kako se ne bi izlagali negativnim osećanjima.

 

- Godine su samo broj. Dokle god se vole, ostavite ih na miru.

- Kako je slatko! Nadam se da ćete imati lepu i zdravu bebu.

- Gledam i ne mogu da verujem!

- I dalje ne verujem svojim očima.

- Kuda ode ovaj svet!

- Realno, može baba da mu bude.

Šeril je upoznala Kurana kada je imao samo 15 godina, dok su oboje radili u lancu brze hrane. Oni ističu da u to vreme nije bilo romantičnih osećanja, ali su se kasnije sreli ponovo i početkom 2021. su otpočeli vezu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quran Mccain (@leolove_3)

Za kontroverzni par njihova zapanjujuća razlika u godinama nije bila problem, ali Šerilina deca su bila manje oduševljena.

 

- Oni su bili ceo moj život i odjednom sam želela da se udam za osobu u koju sam se zaljubila i nisu podržali to - rekla je ova žena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)