Brak i veze

IMA 34, A ZALJUBILA SE U STARCA OD 80: Osvojio ju je objavama na društvenim mrežama, evo šta se desilo kad su se upoznali! (VIDEO)

Ljubavna priča koja stiže iz Indije ostavila je u šoku čitavu planetu.

16.04.2024 20:30

IMA 34, A ZALJUBILA SE U STARCA OD 80: Osvojio ju je objavama na društvenim mrežama, evo šta se desilo kad su se upoznali! (VIDEO)
Printscreen/Youtube/IBC24

Život je nepredvidiv i zaista je istinita tvrdnja da srodnu dušu možemo upoznati na najneobičnijim mestima. Da li će ta ljubav da potraje vreme će pokazati, ali je činjenica da se putevi zaljubljenih ukrštaju na najnemogućije načine.

Iako je za neke velika razlika u godinama neprihvatljiva, to nije bilo za jedan indijski par koji je odlučio da svoju vezu kruniše brakom. Ne bi bilo ništa čudno da se radi o jednom partneru koji je nekoliko godina stariji ili mlađi od drugog, a ovde se radi o skoro pet decenija razlike između supružnika.

Printscreen/Youtube/IBC24

Starcu je prijatelj pomogao da se ispromoviše na mrežama što je bio razlog da ga primeti sadašnja supruga

Ljubav koja je procvetala između 34-godišnje žene po imenu Šila iz Maharaštre i Balurama iz sela Magaria u Indiji rezultirala je sklapanjem braka u gradu Susner. Osamdesetogodišnji starac je bio aktivan na društvenim mrežama i uz pomoć svog prijatelja postavljao je često komične snimke što je njegova izabranica primetila i što ju je impresioniralo.

Odlučila je da kontaktira ovog starca preko društvenih medija i tako su započeli njihovi razgovori koji su doveli do njihove odluke da postanu supružnici. Njihova jedinstvena ljubavna priča postala je viralna, prenosi news18.com.

Baluram potiče iz jednog malog sela koje broji svega 100 kuća. Ima sina i tri ćerke, a pre dve godine je bio u teškoj depresiji. Njegova supruga je umrla, a deca žive odvojeno.

Budući da se nakon smrti supruge suočavao sa velikim dugovima, zdravlje je počelo da mu se pogoršava što je rezultiralo teškom depresijom. U tom trenutku pri ruci mu se našao sada već dobar prijatelj Višnu Gudžar koji je sa starcem radio u prodavnici čaja.

Pošto je video u kakvom je stanju ovaj vremešni čovek, poveo ga je sa sobom u hotel i napravio je nekoliko šala kako bi izrazio pozitivnost u životu te od toga napravio simpatične kratke sinmke koji su postali popularni. Pošto je napravio još nekoliko njih odlučio je da ih postavi na Instagram . Snimci su postali toliko viralni kako u njihovom selu tako i šire da su se svi smejali šalama ovog dvojca, a starac je ubrzo stekao popularnost. Zbog čitave ove situacije on je izašao iz depresije i počeo je da živi srećnim životom.

Baluram je počeo da se dopisuje sa Šilom nakon što je ona bila oduševljena njegovims sadržajem na ovoj društvenoj mreži a u kucanju poruka mu je pomogao prijatelj. Njihova ljubav je toliko procvetala da je devojka poželela da se uda za njega Napustila je svoj dom, prenosi ovaj portal, te zajedno sa svojim izabranikom sklopila opštinski brak u Susneru a kasnije po hinduističkim običajima i u hramu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)