Brak i veze

LEPOTICA U VEZI SA DEKOM OD 70 GODINA: Mlađi muškarci nemaju šanse kod nje, a objasnila je i zašto! (FOTO)

Od svog vremešnog ljubavnika dobija dijamantske minđuše, brendiranu garderobu i novac.

14.04.2024 13:01

LEPOTICA U VEZI SA DEKOM OD 70 GODINA: Mlađi muškarci nemaju šanse kod nje, a objasnila je i zašto! (FOTO)
TikTok/Printscreen/realchloeamour

Kloi Amur (27) je manekenka koja priznaje da voli da izlazi samo sa starijim muškarcima. Trenutno je u vezi sa muškarcem koji ima 70 godina i koji je od nje stariji 43 godine. Kako priznaje, često u kupovini koristi njegovu kreditnu karticu i troši neverovatnih 100.000 dolara. Kloi smatra da žena treba da izlaze samo sa starijim muškarcima.

Ovu manekenku i tiktokerku na mrežama prati preko 2,1 milion ljudi, a ona je otkrila kako je svog partnera upoznala u restoranu u Las Vegasu. Pošto su se savršeno uklopili, već narednog vikenda je ovaj vremešni muškarac svoju devojku odveo u kupinu i nakupovao joj gomilu brendirane garderobe. 

Iako je mnogi na mrežana optužuju da je sponzoruša, ona ne mari za te optužne. Kloi tvrdi nikada ne bi bila sa nekim ko zarađuje manje od 200. 000 dolara godišnje i da su joj stariji ljubavnici uvek kupovali dijamantske minđuše, skupoceni nakit kao i dizajnerske torbe i cipele.

 

Kloi priznaje da je ranije pokušavala da izlazi sa mađim muškarcima, ali se to nikad nije završavalo dobro po nju. Po njoj, mlađi muškarci nisu finansijski stabilni zbog čega ne mogu da finansiraju poklone koje ona dobija. 

- Ljudi mogu pogrešno da shvate da ste sponzoruša ili da im to bude odvratno i čudno. Samo uradite to ako ste srećni, ništa drugo nije važno - rekla je Kloi za Miror.

Ona je još u svojim ranim dvadesetim godinama shvatila da obožava da dobija skupocene poklone i već tada je znala da će biti više okrenuta ka zrelijim muškarcima

 

 

- Moji najbliži prijatelji su prihvatili moje stavove i podržali me, ali stranci me često čudno gledaju kad me vide sa mojim dečkom - navodi manekenka.

Ona priznaje kako su ona i njen vremešni dečko na kraju raskinula, jer više nije želela iste stvari, ali da godine svakako nisu bile razlog njihovog raskida.

 

 

Kloi svoju sklonost ka skupim poklonima i novcu opravdava time da su to njeni jezici ljubavi i da prosto voli pažnju ove vrste. Ona je naglasila da momci koji zarađuju manje od nje nemaju nikakve šanse kod nje. Iako preporučuje ženama starijeg partnera, jer im obezbeđuje finansijsku stabilnost, Kloi napominje da postoje i određeni nedostaci veze sa starijim muškarcem. Ona je to slikovito opisala rečima: "Starog psa ne možete naučiti novim trikovima".

Napominjući da svako treba da sledi soje snove i ima vezu kakvu želi sve dok su punoletne osobe u pitanju, ističe kako žene treba da budu spremne na osude u javnosti ako izlaze sa nekim ko je nekoliko decenija stariji od njih.

- Ukoliko vas to čini srećnim, ništa drugo nije važno - zaključuje ona.

BONUS VIDEO:
 

Komentari (0)