Brak i veze

MLADA POLUDELA ZBOG SVEKRVE NA VENČANJU: Njen osveta je bila slatka, jedino nije računala na reakciju supruga! (FOTO)

Njenom suprugu se nije dopalo što je "izbrisala" njegovu majku.

12.04.2024 13:45

MLADA POLUDELA ZBOG SVEKRVE NA VENČANJU: Njen osveta je bila slatka, jedino nije računala na reakciju supruga! (FOTO)
Shutterstock

Retke su porodice u kojima se svekrva i snaja slažu, mnogo su češće obrnute situacije. Međutim, ono što je doživela jedna nevesta na sopstvenom venčanju zapanjilo je sve.

Kako je ispričala ova mlada za britanski Miror, svekrva je toliko izluđivala pre, ali i na samom venčanju da ne zna kako je uopšte sve to preživela.

shutterstock.com

Čak i kad je izabrala venčanicu svekrva je nastavila da joj šalje slike

U sve se meša

Prema rečima ove mlade, problemi su počeli odmah nakon što su ona i njen suprug odabrali datum za venčanje.

- Moja svekrva je počela u sve da se meša. Htela je da bira venčanicu zajedno samonom, ali sam je ljubazno odbila. Međuti, ona je nastavila po svome i slala mi je slike i predloge čak i kad sam joj rekla da sam odabrala haljinu za venčanje - počela je svoju ispovcest ova mlada žena.

Slično je bilo i prilokom izbora svadbene torte.
- Izluđivala me je svojim upadicama i primedbama za sve i svašta. Pokušala je danavede svog sina, a mog supruga da kupimo preskupu otmenu svadbenu tortu, ali je on rekao ne jer smo sve pripreme završili - dodala je ona.

Shutterstock

Na svim slikama u pozadini se videla njena svekrva

 

Međutim, najgore je bilo na sam dan venčanja.
- Sve je bilo kao iz bajke osim moje svekrve koja se nije odvajala od mog supruga. Čini mi si da ni za tren nisam ostala sama s njim. Čak i kad je došao zvaničan fotograf da nas slika, ona je stalno upadala u kadar. Kuvala sam u sebi, ali nisam htela da pravim skandal na sopstvenoj svadbi. Najgore od svega što njeno neprimereno ponašanje nije smetalo mom mužu - rekla je ova mlada žena.

Dva dana nakon venčanja želela je da na društvene mreže postavi slike sa svadbe i sa užasom je shvatila da nema ni jednu slisu sa suprugom, a da se ne vidi njegova majka.

- Poludela sam kad sam to videla. Na kraju sam je jednostavno izbrisala u fotošopu i tu sliku postavila na mreže. Međutim, suprug nije razumeo ovaj moj potez i žestoko smo se posvađali zbog toga. Shvatam da je ona njegova majka i ja to poštujem, ali potrebno mi je barem malo privatnosti i nešto što će biti samo naše. Ili možda ja grešim - rekla je ova žena.

Usledili su brojni komentari na njen post.
- Naravno da si u pravu. Pusti muža, on će malo da se ljuti pa će ga proći.

- I moja svekrva je takva! Zaista ne razume zašto ne mogu da ostave sinove na miru kad se ožene.

- Videćemo kakva ćeš ti biti svekrva ako budeš imala sina - bili su samo neki od komentara na njen post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)