Vesti MOJA SVEKRVA IMA SAMO 45 GODINA I UZ NJU PROLAZIM PAKAO: Kada smo je pitali da nam pomogne s plaćanjem kirije i čuvanjem bebe - zanemeli smo od ŠOKA od reakcije! 11:34
Vesti HRVATICA UŠLA U SVEKRVINU SOBU I ZATEKLA JEZIV PRIZOR: Ostala sam ukopana, nisam mogla da progovorim! Ono što je radila svom sinu i meni izaziva mučninu! 11:40
Vesti SVEKRVA JE PODIGLA ČAŠU DA NAZDRAVI NA SVADBI SINA: Zbog njenih reči pukla bruka, mlada je bila crvena kao bulka! 20:25
Roditeljstvo OSTAVILA JE DETE U VRTIĆU, A ONDA SAZNALA ŠTA NJENA SVERKVA RADI: Nije mogla da progovori od sramote, samo je crvenela i gledala u pod! 19:05
Roditeljstvo ŠTA STVARNO SVEKRVA ŽELI OD SNAJE? Reč stručnjaka će vas zaprepastiti - da li ste vi spremni na ovako nešto?! 16:50
Vesti TRI MESECA JE PLANIRALA PUTOVANJE ZA GODIŠNJICU BRAKA: Pao joj je mrak na oči kad je na kruzeru ugledala NJU, ali to je bio tek početak! 19:45
Roditeljstvo MAJKA JE OTIŠLA DO APOTEKE I BEBU OSTAVILA SVEKRVI DA JE PRIČUVA: Kada se vratila, prizor ju je ZGROZIO! 00:05
Brak i veze NA OTKRIVANJU POLA BEBE UMESTO SUZA RADOSNICA USLEDIO HLADAN TUŠ: Uletela je SVEKRVA i napravila haos, snajka se jedva povratila! (VIDEO) 13:09
Vesti CEO REGION BRUJI O OVOJ BOSANSKOJ SVEKRVI: Kada je njen sin na svadbi nahranio tortom svoju izabranicu usledila je reakcija kojoj se niko nije nadao! (VIDEO) 13:30
Brak i veze MLADA POLUDELA ZBOG SVEKRVE NA VENČANJU: Njen osveta je bila slatka, jedino nije računala na reakciju supruga! (FOTO) 13:45
Brak i veze MOJA SVEKRVA PRAVI STRAŠNE SCENE, NE PRIHVATA ODBIJANJE: Žena je otkrila kakve sve skandale pravi majka njenog muža, postalo je nepodnošljivo (FOTO) 20:01