Ispovesti

"ŠEĆERNOG TATICU SAM U POČETKU KORISTILA SAMO ZBOG PARA, A ONDA SAM SE ZALJUBILA": Mlađa je od dečka 35 godina, ovako izgleda njihov život (FOTO)

Ispovest devojke koja je iznela svoj život na tacni, ali jedno ipak krije...

07.04.2024 21:51

"ŠEĆERNOG TATICU SAM U POČETKU KORISTILA SAMO ZBOG PARA, A ONDA SAM SE ZALJUBILA": Mlađa je od dečka 35 godina, ovako izgleda njihov život (FOTO)
Instagram/nova_hawthorne

Parovi koje deli velika razlika u godinama uvek su na meti osude okoline. Ali, Nova Hevtorn (27), jedna od devojaka koja se odlučila upravo za ovakvu vrstu veze, ne mari za to. Ova mlada žena iz Australije svojom pričom izaziva pažnju javnosti.

Kad je upoznala svog "šećernog taticu" kojeg naziva Džejms, nije ni slutila da će se stvari odvijati kako se sada odvijaju. U početku je, kaže, bila sa njim samo zbog para i skupih poklona kojima ju je obasipao, a onda su postali pravi ljubavni par, i to na njenu inicijativu. Pošto je privremeno odlučila da se useli kod njega, tokom pandemije, Nova se zaljubila u Džejmsa, koji je čak 35 godina stariji od nje.

Ljubav na neočekivan način

Nova je izjavila da je njihov odnos prvo bio planiran kao "privremeni aranžman" dok ona nije pronašla svoje mesto pod suncem. Međutim, kako su dani prolazili, Nova je shvatila da se između nje i Džejmsa rađa nešto više od običnog odnosa "devojčice" i "šećernog tatice".

 

 

- Prilično brzo, shvatili smo da se ponašamo kao dvoje ljudi koji se vole, koji žive zajedno, koji imaju iskrenu ljubav jedno prema drugom. I jednog dana sam mu rekla: 'Mislim da te stvarno volim', a on je rekao: 'Nikad to nisam hteo prvi da kažem. Čekao sam da ti to meni kažeš" - prepričava Nova.

Finansijska nezavisnost i zajednički troškovi

Interesantno je da je ova devojka priznala kako je Džejms doprineo njenom profesionalnom razvoju do te mere da je počela da zarađuje više od njega, što je značajno uticalo na njihov odnos. Ona ističe da, iako sada zarađuje više kao kreator slobodnog sadržaja koji je veći deo dana pred kamerom, Džejms i dalje vodi računa o njihovim zajedničkim troškovima.

- I dalje mi pokazuje koliko mu značim tako što mi kupuje poklone, izvodi u pozorište i čašćava putovanjima za vikend. Obožavam kad mi od njega stignu takva iznenađenja, ali vrlo često delimo troškove - ispričala je Nova za Dejli star.

 

 

Pored veze sa Džejmsom, Nova se povremeno druži i sa ženama, kako zbog posla, tako i van njega.

- U svom profesionalnom životu snimam sa ženama, a i u privatnom životu ponekad se viđam sa ženama - podelila je Nova deo svoje intime, osvrćući se na svoj intimni život pored veze sa Džejmsom.

Ipak, postoji nešto što ne želi da otkrije, a to je pravi identitet njenog dečka. Dok na društvenim mrežama deli slobodne fotografije i video-snimke, svog dečka nikada nije pokazala javnosti.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)