Ispovesti

SVI MISLE DA SAM MU BABA KOJU KORISTI ZA VIZU! Amerikanka napustila sve zbog 30 GODINA MLAĐEG MUŽA, člana plemena sa kojim živi u kolibi od blata! (FOTO)

Amerikanka Debora Babu nije mogla ni da sanja da će tokom turističkog obilaska Tanzanije upoznati ljubav svog života i to čak 30 godina mlađeg od sebe.

06.10.2022 11:20

SVI MISLE DA SAM MU BABA KOJU KORISTI ZA VIZU! Amerikanka napustila sve zbog 30 GODINA MLAĐEG MUŽA, člana plemena sa kojim živi u kolibi od blata! (FOTO)
YouTube/printscreen

Mnogi kažu da ljubav ne zna za granice niti za godine, a u to se uverila Amerikanka Debora Babu koja se upravo zbog ljubavi preselila skoro 15.000 kilometara  da bi se udala za Masai ratnika Saitotija koji je punih 30 godina mlađi od nje.  

Debora Babu (60) kada je otputovala u Tanzaniju sa ćerkom Rojs (30) nije očekivala da će se zaljubiti u svog sadašnjeg muža Saitotija Babu (30). Majka i ćerka šetale su plažom Zanzibara, kada su naišla dvojica tamnoputih muškaraca iz Masai plemena koja su im ponudila suvenire. Debora je odbila da kupi bilo šta, ali ih je zamolila da se fotografišu sa njom, budući da nikada ranije nije srela ljude iz plemena Masai, tako je započeo razgovor sa Saitotijem.

 

 

Poznanstvo se nastavilo i narednih dana tokom šetnje obalom, ali Debora nije predviđala nikakvu budućnost za njih dvoje zbog velike razlike u godinama. Saitoti ju je, pak,  pratio i do sledećeh obilazišta na njenom putovanju kroz Tanzaniju i bio je vidno uznemiren kada se 2 nedelje kasnije vratila nazad u Kaliforniju.

Početak ove nesvakidašnje ljubavne priče odigrao se oktobra 2017. godine. Saitoti se toliko zaljubio u Deboru da je insistirao da ostanu kontaktu i pošto se ona vratila za SAD. On ju je svaki dan zvao telefonom, kada su i počele prve bračne ponude. Debora je bila krajnje skeptična po pitanju svega, ali vetar u leđa dala su joj njena deca koja su je ohrabrila da se vrati za Tanzaniju kako bi se ponovo videla sa Saitotijem. 

 

 

Debora se tako decembra 2017. vratila za Tanzaniju. Sudbina je bila na Saitotijevoj strani u trenutku kada je kleknuo na koleno i zaprosio Deboru koja je potvrdno odgovorila na prosidbu. Masajska svadba usledila je pola godine kasnije, juna 2018. godine kada je Debora po njihovoj tradiciji dobila novo, masajsko ime Našipai. Debora je nastavila da živi u Tanzaniji sa suprugom Saitotijem i njegovom porodicom.

Srećni par je potvrdio ljubav i 3 godine kasnije, jula ove godine, kada su se i legalno venčali, a nadaju se i velikoj svadbenoj ceremoniji na kojoj će se okupiti porodice sa obe strane i više plemena.

- Kada je Saitoto prvi put pričao o ženidbi sa mnom, mislila sam da je lud. Nikada nisam očekivala da ću naći muža i udati se za nekog toliko mlađeg od sebe. Međutim, on je najljubazniji i najbrižniji čovek koga sam ikada srela. Moja deca i porodica su rekli da ne treba da brinem o razlici u godinama jer sam  dugo bila sama i zaslužila sam da budem zadovoljna. Ovde u Tanzaniji je sasvim drugačiji život, ali ja sam najzad srećna - rekla je Debora, koja je policajka u penziji, a prenosi The Sun.

 

 

Debora ima troje dece i svi imaju oko 30 godina, svako od njih je bio na strani ljubavi i želeo je da vidi majku srećnu, a Saitoti je taj koji joj je to i omogućio. Debora i on sada žive u plemenu i imaju svoju kuću od blata. Nemaju struju, niti vodu i kuvaju na vatri napolju, dok čak i merdevine moraju sami da naprave. Bivša policajka ističe kako joj se Saitoti javljao svakodnevno dok je bila u Americi i pored vremenske razlike od 12 sati i činjenice da nije uvek bio na mestu gde ima struje: “On bi se uvek snašao da me pozove”, rekla je Debora. Ona dodaje da on nikada ranije nije probao sladoled niti ribu dok nju nije upoznao.

 

 

 

- Mnogi misle da sam ja njega usvojila ili da sam mu mama ili čak baka. Česti su i kometari kako je on sa mnom samo da bi se dočepao zelene karte. Međutim znam koliko njega ne interesuje život u Americi i apsolutno sam sigurna koliko me voli. On bi i zbog čokolade za mene otišao na kraj sveta - odgovorila je Debora i zapušila usta svima.

BONUS VIDEO:
 

Komentari (1)

Kameni Jagodina

06.12.2022 22:55

Grabljivica a povika na plen, sve izvrcu.