Zanimljivosti

ČUVENI SPORTISTA ŠOKIRAO SVET, ovo se ne pamti! Mnogi su znali da je ženskaroš, ali da će da oženi baš nju, to niko nije ni sanjao!

Bejzbol zvezda Džimi Edmond isfinansirao je bajkovito venčanje na italijanskom jezeru Komo gde je sudbonosno "da" izgovorio manekenki Kortni O’Konor, a evo po je čemu ona poznata u američkoj javnosti.

03.10.2022 14:35

ČUVENI SPORTISTA ŠOKIRAO SVET, ovo se ne pamti! Mnogi su znali da je ženskaroš, ali da će da oženi baš nju, to niko nije ni sanjao!
Printscreen Instagram/@jimedmonds15

Bivši bejzbol igrač Džim Edmonds (52), jedan od najpoznatijih sportista u SAD, nedavno je po četvrti put stao pred matičara. Supruga broj 4 je model Kortni O’ Konor, a bajkovito venčanje održano je na italijanskom jezeru Komo. U sportskim krugovima ta svadba je top tema već danima i ne prestaje da se priča o bizarnoj ljubavnoj priči mladenaca.

Trojka, razvod, pa novo venčanje

Kortni je blistala u raskošnoj, čipkastoj i prilično providnoj venčanici, dok je mladoženja odabrao klasično crno odelo sa leptir-mašnom.

- Moja najlepša nevesta ikad! Hvala ti, ti si moja stena! Volim te! - napisao je Džim uz fotografiju sa venčanja.

Sreću nije krila ni njegova sada već zvanična supruga.

- Najbolji dan ikad. Uspeli smo. Zvanično sam gospođa Edmonds - poručila je Kortni.

I to ne bi bilo ništa neobično da Džim i Kortni iza sebe nemaju bizarnu ljubavnu priču. Naime, njih dvoje su se upoznali dok je on još bio u braku sa suprugom broj 3, Megan King. Kako se priča, Kortni je završila u krevetu sa Džimom i njegovom tadašnjom ženom. Nije poznato koliko dugo je ta seksi trojka funkcionisala, ali se očigledno završila raspadom Džimovog braka s Megan. Razveli su se 2019, a bivši bejzbol igrač nastavio je da se viđa sa Kortni s kojom se sad i oženio. Džim iz prethodnih brakova ima sedmoro dece.

Sportska zvezda

Edmond je bio velika bejzbol zvezda, osvojio je titulu prvaka 2006. sa Sent Luis Kardinalsima, kao i brojna sportska priznanja. Profesionalnu sportsku karijeru je završio 2010, a 3 godine kasnije počeo je da radi kao sportski komentator za bejzbol utakmice za Foks sport. Žene su mu uvek bile slaba tačka pa oni koji ga poznaju uvereni su da mu ovo neće biti poslednji brak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)