Ispovesti

NASTAVNIK VERONAUKE IZGUBIO GLAVU ZA UČENICOM: Ostavio je suprugu i ćerku zbog nje, a ono što je otkriveno o aferi niko nije mogao ni da sanja (FOTO)

Gavin Dunsmer je počeo da se zabavalja sa 25 godina mlađom Megan Rid dok je ona još bila maloletna.

05.11.2022 15:07

NASTAVNIK VERONAUKE IZGUBIO GLAVU ZA UČENICOM: Ostavio je suprugu i ćerku zbog nje, a ono što je otkriveno o aferi niko nije mogao ni da sanja (FOTO)
facebook-Megan Dunsmuir

Svet je zapanjila činjenica da je nastavnik veronauke oženio duplo mlađu učenicu, zbog koje je ostavio čak i suprugu.

Naime, Gavin Dunsmer (50) se zaljubio u učenicu Megan Rid (25) kojoj je predavao i to dok je ona još uvek bila tinejdžerka. Srednjoškolski veroučitelj nikada više neće moći da radi u školi jer je 2015, dok je bio zaposlen na Largs akademiji u Škotskoj, započeo vezu s tadašnjom učenicom. Vrhunac cele priče, međutim, nije bilo to što je Gavin prevario suprugu sa tada maloletnom Megan, već i to što je potpuno izgubio glavu za njom i rešio da ostavi suprugu kako bi otpočeo zajednički život s mlađanom učenicom. Razvod razuzdanog nastavnika je usledila veoma brzo, a on i Megan su u međuvremenu dobili dvoje dece i venčali se prošle godine. 

Za Gavinovo ponašanje, dok je još imao aferu s učenicom, pričalo se toliko da su glasine stigle i do njegove ćerke. Njegova tadašnja supruga Šenon je rekla da ju je njihova ćerka 2018. godine pitala da li zna da tata ima novu devojku. Šenon je ubrzo shvatila da se odnos njenog supruga sa dve i po decenije mlađom tinejdžerkom otrgao kontroli. 

Generalni savet nastavnika Škotske (GTCS) uklonio je Dansmura iz registra nastavnika, nakon što je istražio njegovu vezu s Megan. S druge strane, tinejdžerkin otac, Donald Rid (62), rekao je da je veza njegove ćerke s nastavnikom veronauke poremetila čitavu njihovu porodicu, a da je njen brat otad trpeo i vršnjačko nasilje. 

- Kada me ljudi pitaju za moju ćerku, teško mi je jer bih morao da im kažem da je pobegla s nastavnikom. Za njihovu vezu sam sazno savim slučajno. Ona je tada imala svega 17-18 godina. Tokom naredne godine usledio je njen rođendan i završetak srednje škole. Na njenom radnom stolu video sam dve čestitke, jedna je bila povodom njenog rođendana, a druga o završetku srednje škole. Dobila je pre toga brojne čestitke od drugih nastavnika koje su bile prikladne. Tog dana video sam veoma neprikladnu čestitku od gospodina Dunsmura. U njoj ju je oslovio sa “Meg Mog”, kako smo je jedino mi iz porodice zvali. Pozvao sam direktora ćerkine škole i saopštio joj ono u šta sumnjam. Nisam se nadao, ali direktorka mi je odgovorila da je taj nastavnik pod istragom i da istraga uključuje i Megan - ispričao je Donald Rid, a preneo San.

Direktorka je objasnila očajnom ocu da on i njegova porodica o svemu tome nisu obavešteni jer je njegova ćerka tada imala više od 16 godina.

- Koliko god da mi ćerka ima godina ja sam njen otac i smatram se odgovornim u celoj ovoj priči. Naša cela porodica je doživela traume od tada. Moja supruga nije želela da izgubi ćerku, pa se pomirila sa sudbinom, dok je naš sin postao žrtva zlostavljanja u školi od strane drugih učenika - dodao je očajni otac.

Vest da je vremešni učitelj u vezi sa učenicom koja ima tek 17 godina procurila je u medije zahvaljujući jednom nastavniku koji ih je zatekao jednog popodneva u kafiću i objasnio da se njih dvoje nisu ponašali na nivou odnosa nastavnika i učenice, već kao ljubavni par

Ljubav nastavnika i učenice krunisana je brakom prošle godine, a on nije imao advokata tokom istrage jer je smatrao da nema razloga da se brani zbog činjenice što se zaljubio u učenicu.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Igor

05.11.2022 17:49

On je toliko duboko ušao u nauku o veri da ne prestaje da veruje svoju večnu mladost.