Ispovesti

UDALA SE ZA 18 GODINA STARIJEG: "Mislila sam da ću mu biti dovoljna, ali sam se gorko prevarila!"

U bolnoj ispovesti žena je otkrila da njen suprug neprekidno flertuje sa mladim devojkama

24.02.2024 20:10

UDALA SE ZA 18 GODINA STARIJEG: "Mislila sam da ću mu biti dovoljna, ali sam se gorko prevarila!"
Shutterstock

Razlika u godinama često ume da bude mač sa dve oštice. Ponekad se ispostavi da razloga za zabrinutost nema i da ljubav zaista ne zna za godine, ali ponekad ispadne da su porodica i prijatelji bili u pravu kad su skretali pažnju na bi zbog razlike u godinama moglo da bude problema. 

- Moj suprug ima 60 godina, a ja 42. U braku smo već 14 godina i imamo dvoje dece. Kada smo se prvi put sreli, imala sam 28, a on 46 godina, bio je razveden sa troje dece. Naša ljubav je brzo procvetala i ubrzo smo počeli da planiramo zajedničku budućnost. Moja porodica i prijatelji su doveli u pitanje našu vezu i jasno stavili do znanja da ne odobravaju toliku razliku u godinama. Naivno sam to shvatila kao njihovu osudu, ali kako sam starija, počela sam da shvatam njihovu zabrinutost - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

U početku je bila oduševljena njime, iako je stariji

U početku je njihova veza bila neverovatna, ali tokom poslednjih nekoliko godina, supruga je primetila da njen muž zavodljivo gleda i druge žene, još mlađe od nje.

- Skoro dve decenije sam mlađa od njega i naša veza je delovala uzbudljivo, ali sada ima afere sa ženama koje su čak mlađe i od mene. Ako su pojedine mlađe i mršavije od mene, gubi svaku kontrolu i otvoreno flertuje preda mnom. Svaki put kad sam mu rekla kako se loše osećam zbog toga, samo me je presekao govoreći da pričam nebuloze. Da stvari budu gore, nedavno je postao sumnjiv u vezi sa telefonom. Razmenjivao je eksplicitne poruke sa ženama u tridesetim godinama i sigurna sam da se s nekima od njih sreo uživo. Moje samopouzdanje je doseglo najnižu tačku i bojim se da nikada neće prestati da zavodi mlađe - pojadala se ona.

Shutterstock

Otvoreno je flertovao, čak i pred njom

Komentari su ubrzo stigli.

- Normalno je da i dalje smatramo druge ljude privlačnim, ali flertovati, posebno pred tobom, to je  nepoštovanje.

- Pronađi trenutak kada oboje budete smireni i reci mu kako se osećaš zbog toga.

- Ako neće uložiti napor da se promeni, molim te, potraži podršku kako bi istražila sledeći korak. Ostajanje u ovakvoj vezi donosi samo nesreću - bio je stav mnogih koji su pročitali njenu bolnu ispovest.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Шоне

25.02.2024 06:34

Овој је интелигенција изгледа "јача" страна ? Има 28 година, људи је упозоравају, а она то тек касније укапира. Затим, овај кидише на рибе као луд, а она се лоше осећа. Уколико је прича истинита, са њени поступци и резони су крајње упитни.