Strast NEMATE REDOVNE ODNOSE? PROBAJTE PRAVILO "PEPELJUGE": Jednostavan trik koji će vratiti vašu intimnost već večeras! 22:02
Strast ŠTA SE DEŠAVA U VAŠEM ORGANIZMU KADA NEMATE INTIMNE ODNOSE: Mali broj ljudi zna za posledice koje se javljaju kada fizička bliskost nestane 13:00
Vesti JOVANA TOMIĆ SE UDALA U HALJINI KOJA JE REMEK-DELO: "Da" je izgovorila u jednostavnoj beloj čipki, a mišljenja su podeljena (FOTO) 13:01
Brak i veze TRI KLJUČNA SAVETA ZA ZDRAV LJUBAVNI ODNOS: Ako ovoga nema, nećete uspeti ma koliko to želeli! 21:02
Brak i veze STRUČNJACI OTKRIVAJU: Jedna dosadna svakodnevna navika može vam poboljšati vezu - parovi koji ovo praktikuju tvrde da se mnogo ređe svađaju 17:50
Ispovesti IMALA JE 18 GODINA I SVE JE OSTAVILA ZBOG DUPLO STARIJEG MUŠKARCA: Trpimo osude, a ovo je razlog zašto sam se udala za njega! (VIDEO) 19:40
Ispovesti ZAJEDNO SMO 12 MESECI, viđamo se samo u hotelu, a ona ne dozvoljava ni da priđem njenoj kući: Pita se da li je njen razlog opravdan 15:41
Vesti GLUMAC NENAD HERAKOVIĆ BLISTA PORED NOVE DEVOJKE: Srce mu je osvojila 10 godina mlađa koleginica (FOTO) 14:21
Ispovesti DEČKA VARAM SA 20 GODINA STARIJIM, OŽENJENIM KOLEGOM: Kad mi je ljubavnik OVO rekao, izgubila sam tlo pod nogama! 23:01
Brak i veze MOJ SUPRUG JE NASRED ULICE ZASTAO I OKRENUO SE ZA DRUGOM: Reči koje mi je potom uputio ne mogu da izbacim iz glave! 19:50
Brak i veze DA LI JE MUŠKARCU DOVOLJNA JEDNA ŽENA? Istraživanje baca novo svetlo na ovo večito pitanje - posle ovoga ništa neće biti isto! 17:01