Brak i veze

POLITIČAR OŽENIO MALOLETNICU: O ovom kontroverzanom paru bruji ceo svet, a tek da vidite detalje njihove veze! (FOTO)

Od njihovog braka prosperirala je i njena porodica.

09.04.2024 10:50

POLITIČAR OŽENIO MALOLETNICU: O ovom kontroverzanom paru bruji ceo svet, a tek da vidite detalje njihove veze! (FOTO)
Printscreen/https://www.youtube.com/@SS_Movie_s

Brazilska manekenka Kauane Rodi Kamargo i njenog suprug Hisam Huseina Dehaija ne prestaju da privlači pažnju. Javnost je prošle godine bila šokirana kada se maloletna Kauane odlučila da se uda za brazilskog političara. Ona je imala samo 16 godina i išla je u srednju školu, dok je njen muž imao 66 godina i bio je napoziciji gradonačelnika Araukarije. Razlika od 50 godina između mlade plavokose lepotice i vremešnog političara podigla je na noge ne samo brazilsku javnost, već i ostatak sveta. 

Iako se u većem delu sveta brak sa maloletnicom smatra nezakonitim, u Brazilu zakon dopušta muškarcima i ženama da se venčaju sa 16 godina uz saglasnost roditelja ili zakonskih staratelja, prenosi Miror. 

 

Kontroverzani bračni par naišao je na brojne osude okoline, ali kako se čini mlađana Kauane je zadovoljna što ljudi najviše pretražuju njeno ime. Ona je za prvu godišnjicu njihovog braka podelila na svom Instagram profilu skrinšot Guglovih rezultata pretraživanja gde su njih dvoje bili u trendingu u samom vrhu. 

Printscreen/https://www.youtube.com/@SS_Movie_s

Oni se ne obaziru na osude okoline

 

Ona je postavila pitanje svojim pratiocima." Godinu dana pretražujete koliko imamo godina. Fanovi ili hejteri?" - upitala je atraktivna plavuša.

Ne obaziru se na osude

Ako je suditi po njenim objavama, plavokosoj leptici ni najmanje ne smeta pet decenija razlike i to što on po godinama može da joj bude deda. Naprotiv, ona uživa da na društvenim mrežama podeli fotografije sa svojim mužem. On je vrlo galantan prema svojoj mladoj ženi i obasipa je poklonima. Nije zaboravio ni njenu porodicu, koja je profitirala odkad su dobili zeta gradonačelnika. Prema pisanju Dejli stara njena majka je odmah nakon njihovog venčanja unapređenja, a bolju poziciju dobila je i njegova svastika. 

Printscreen/https://www.youtube.com/@SS_Movie_s

Supružnik je mladoj manekenki zaposlio i unapredio porodicu

 

Marilen Rodi je samo dan nakon venčanja svoje ćerke imenovana za sekretara za kulturu regiona Araukarija. Da je nova porodična veza ojačala i doprinela poboljšanju finansijskog stanja porodice govori i informacija da je novopečeni zet unapredio i svoju svastiku, odnosno Elizangelu stariju sestru svoje mlađane žene i dao joj mesto gradskog komesara. Ovaj brak je plavokosu srednjoškolku bacio u centar medijske pažnje što je ona dočekala sa oduševljenjem. 

Par se upoznao na jednom događaju koji je bio organizovan nakon što je Kauani osvojila drugo mesto na izboru za mis Araukarije 2022. godine i to u kategoriji tinejdžerki od 15 do 17 godina.

Vrlo brzo nakon upoznavanja par je počeo da se zabavlja, a ubrzo su se i venčali. Kako se spekulisalo po brazilskim medijima gradonačelnik je stavio burmu na ruku svoje mlađane devojke ne samo zbog njenog atraktivnog izgleda već i da bi izbegao zakonske kazne jer je zaveo maloletnicu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)