Brak i veze

MUŽA JE PREDSTAVILA KAO DEČKA NA SNIMKU ZA MREŽE: Ovakvu njegovu reakciju nije očekivala! (VIDEO)

Htela je da se našali, ali on nije shvatio šalu.

07.04.2024 20:20

MUŽA JE PREDSTAVILA KAO DEČKA NA SNIMKU ZA MREŽE: Ovakvu njegovu reakciju nije očekivala! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/itsyungreece

Iako mnogi misle da muškarci često beže od obavezivanja jednoj ženi ili davešto skrivaju činjenicu da imaju verenicu ili suprugu, istina je da neki to ipak znaju ponosno da istaknu. Jedna influenserka je pokušala da snimi sadržaj za mreže dok se šminkala, želeći da otkrije pratiocima kako ona i njen partner, poznati influenser Riz, planiraju da uskoro putuju.

Sve bi bilo u najboljem redu da mlada žena nije pokušala da "sakrije" činjenicu da je udata, te je u svom stori tajmu sve vreme svog supruga nazivala svojim dečkom.

Printscreen/TikTok/itsyungreece

Mlada žena je svog supruga nazvala "dečkom", želeći da vidi njegovu reakciju

Budući da je njen suprug stajao tačno pored nje, logično morao je da isprati sve što će ona reći, tako da ju je svaki put demonstrativno prekidao u priči rečenicom: "Ja sam ti verenik, ne momak", pokazujući prsten na ruci. Onda bi isključio telefon kako bi ona ispočetka snimila sve ono što je planirala.

Vidno ljut, muškarac nije mogao da prihvati ono što njegova partnerka govori, dok se ona nonšalantno sve vreme šminkala i delovala smireno. Pošto je shvatio da je uporna i da neće ljude ubediti u suprotno, Riz je u jednom trenutku osuo paljubu po njoj.

- Zaista ovo zvuči kao da ona želi da bude singl. Zvuči kao da želi drugog muškarca da ode sa njom na putovanje. Možda verenika, uskoro supruga. Jedini razlog zašto nismo venčani je naš sin. Ljudi, mi imamo decu - počeo je da objašnjava on.

Influenserka ga je ispratila osmehom, rekavši kako je "najbolji dečko na svetu".

Snimak je na TikToku sakupio više od pola miliona sviđanja, a mišljenja pratilaca bila su podeljena.

 

 

- Da li si sigurna da je on...?

- Prsten na pogrešnoj ruci.

- Ne, neee, ona je u pravu... Momak!

- Ako nije ovakva energija, ne želim to.

- Nesigurnost može biti strašna kao pakao - bili su neki od komentara. 

Posredi je, naravno, bila šala i želja influenserke da vidi reakciju svog partnera. Međutim, u komentarima su ljudi počeli da ih ispravljaju, govoreći kako mogu biti jedino suprug i supruga ako oboje imaju prstenje, jer ih verenici ne nose - tačnije, nose ih samo devojke.

Bez obzira na to što je za mnoge izgledao nesigurno, većina se složila kako je reakcija ovog muškarca bila opravdana i logična, te da bi "crvena zastavica" bila da je postupio suprotno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)