Brak i veze

POŽALILA SE NA APLIKACIJI ZA UPOZNAVANJE DA JE BOLI VRAT: Odgovor koji je dobila od potencijalnog dečka je urnebesan! (FOTO)

Devojka je bila oduševljena načinom na koji se potencijalni dečko pobrinuo za nju

02.04.2024 18:55

POŽALILA SE NA APLIKACIJI ZA UPOZNAVANJE DA JE BOLI VRAT: Odgovor koji je dobila od potencijalnog dečka je urnebesan! (FOTO)
shutterstock.com

Pronalaženje ljubavi u digitalnom dobu može da bude veliki izazov. Aplikacije za upoznavanje nude mogućnost pronalaženja osobe koja je naša srodna duša, ali su isto tako i mesto na kom možemo da upoznamo ljude koji će nas "kupiti" svojim ponašanjem, iako će se prilikom susreta ispostaviti da među nama ne postoji preko potrebna hemija da bismo postali par.

Jedna devojka je nedavno na mreži "Iks" podelila dirljivu priču o svom pozitivnom iskustvu u aplikaciji za upoznavanje Bumble.

Sve je počelo dopisivanjem sa specijalistom ortopedije. Kad je spomenula bolove u vratu i ramenima, on se nije zaustavio samo na prepisivanju lekova. Devojka je dobila i vredne savete kako da ubuduće prevenira pojavu bolova u vratu i ramenima.

"Uzmi tablete mobizoks 1-0-0 sedam dana posle jela. Tablete pan-40 mg 1-0-0 sedam dana pre jela. "Flexabenz" nanesi u tankom sloju i nemoj da ga utrljavaš. Stavi tople obloge. Održavaj dobru posturu tela", napisao joj je potencijalni dečko.

Deleći skrinšotove prepiske sa specijalistom ortopedije, devojka je napisala:

- Našla sam se sa ortopedom na aplikaciji za upoznavanje i usput sam mu rekla da imam bolove u vratu i ramenima. Postavio mi je neka pitanja u vezi s tim, a zatim mi napisao kad bi šta trebalo da koristim da bih se što pre oporavila. Ovo je tako slatko.

 

 

Njena objava je brzo postala viralna i prikupila je veliki broj sviđanja na platformi. 

- Prvi sastanak, pokloni za fizikalnu terapiju: traka za otpor, penasti valjak, topli i hladni paket. Možemo da se nađemo na klinici ili u bolnici, da bi bila sigurna. Biće nam to dovoljno za upoznavanje. Dođavola, pa on ima savršeno zanimanje!

- Put do ženskog srca dolazi preko kostiju koje će ti oporaviti onlajn.

- Vau, snimio sam ovo, jer mogu da koristim terapiju za bol u vratu... Prenesite mu moju zahvalnost - bili su neki od šaljivih komentara ispod objave koju je devojka podelila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)