Brak i veze

OVA DEVOJKA TVRDI DA BIVŠI NE PRESTAJE DA MISLI NA NJU: Ovo je tehnika koju je primenila kako bi zauvek ostala u njegovim mislima! (VIDEO)

Ovaj ljubavni trik će vas zapanjiti!

04.04.2024 17:15

OVA DEVOJKA TVRDI DA BIVŠI NE PRESTAJE DA MISLI NA NJU: Ovo je tehnika koju je primenila kako bi zauvek ostala u njegovim mislima! (VIDEO)
tiktok-pheveya

Nova ljubavna metoda, nazvana "Kavudl metoda" ili "Kavapo metoda", postala je pravi hit na internetu nakon što ju je Tiktokerka Freja, predstavila svojim pratiocima. Ova metoda, koja je dobila naziv po rasi psa, postala je veoma gledana i privukla pažnju mnogih korisnika društvenih mreža. Ključna ideja iza ove metode je da se osoba "opsedne" nečim i da to često spominje u razgovoru s osobom koju želi privući. U njenom slučaju, to je bila opsesija rasom psa koja je kod nas poznatija kao Kavapo rasa.

- Ukoliko hoćete da vas partner, bivši, sadašnji, budući pamti po nečemu i da vas se svaki put seti, sledite moj primer. Ja sam stvorila “Kavapo medodu”. Opsednuta sam tom rasa psa i imam jednog takvog psa. Namerno uvek pričam toliko o njima, savoknedvno ih pominjem. Pre nego što smo moj bivši dečko i ja otpočeli vezu, znao je koliko sam luda za tim psima. Neperstano mi je slao njihove slike i snimke. Međutim i kada smo raskinuli, svaki put kada vidi takvog psa, on me se seti, što mi je i sam priznao - objasnila je ova devojka.

Freja zato savetuje svoje pratioce da postanu opsednuti nečim i da to često pominju tokom upoznavanja sa potencijalnim partnerom. Prema njenim rečima, ova metoda može pomoći da se osoba “učvrsti u mislima druge osobe i da je ta osoba uvek poveže sa određenim predmetom ili temom”. Njen primer je inspirisao druge korisnike da podele svoja iskustva, potvrđujući da su i sami nesvesno primenjivali sličan pristup u svojim vezama.

- Moja najbolja drugarica je recimo opsednuta nudlama, obižava ih. Jede ih uz sve. Njen dečko joj veoma često šalje razne kombinacije jela sa nudlama. Sigurna sam da ubuduće neće moći da negde vidi nudle, bilo u restoranu, pordavnici ili na internetu, a da ne posmisli na nju. Znam i devojku koja je bila opsednuta filmom “Beležnica”, bivši joj je priznao da nije mogao taj film da gleda ni sa jednom kasnijom devojkom jer bi se neprestano tokom filma prisećao nje. To je “Kavapo medotda”, budite nazapboravni! - objasnila je ova Tiktokerka, a o tome je pisao i Njujork post.

 

@pheveya

Robert irwin i love you so much ♬ original sound - Pheveya

 


Korisnici društvenih mreža bili su impresionirani ovom tehnikom, a mnogi su se prepoznali u njenim iskustvima. Ova nova ljubavna metoda izazvala je pravu diskusiju među korisnicima društvenih mreža i privukla veliku pažnju javnosti.

"Kavapo metoda" predstavlja zanimljivu inovaciju u domenu ljubavnih veza i pokazuje kako se jednostavni principi mogu primeniti na suptilan i efikasan način. Ovaj novi trend definitivno će ostaviti dubok trag u svetu savremenih ljubavnih veza.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)