Moda

GAZI PETU DECENIJU, A NOSI SAMO TRIKO I DUBOKE ČIZME: Pevačica grmi pored mlađe koleginice, one su praznik za oči! (FOTO)

"Nisam od onih koji kriju svoje godine, čak sam ponosna na njih!"

27.05.2024 20:21

GAZI PETU DECENIJU, A NOSI SAMO TRIKO I DUBOKE ČIZME: Pevačica grmi pored mlađe koleginice, one su praznik za oči! (FOTO)
FOTO: ATA images

Pevačica Ana Kokić (41) objavila je fotografiju sa pevačiom Mahrinom i oduševila mnoge. Ona se na nastupu pojavila u trikou koji je bio zatvoren u predelu grudi i dugih rukava, iako je otkrivao vitke noge zgodne pevačice. U struku je imala neobičan širi pojas, dok je ponela i duge lakirane čizme koje su dosezale do preko kolena, a imala je i duži lakirani mantil u pastelnoroze boji.

Kosu je vezala u visok rep, dok popularno i dalje ima dužinu koja joj doseže maltene do zadnjice. Scenska šminka nije izostala, a društvo na nastupu joj je pravila i pevačica Mahrina sa kojom ima duet "Lololo". Izgleda da je i Mahrina uskladila stajling sa Anom, pa je imala sličnu garderobu, takođe u crnoj boji.

Mahrina je umesto trikoa ponela crni kraći top koji je otrivao njen ravan stomak i dublji sportski crni šorc. Kombinaciju koja bi izgledala kao da je za teretanu, zaokružila je elegantnim lakiranim crvenim mantilom, jakom šminkom, dok najverovatnije ni viosoke potpetice nisu izostale. Tako je stvoren efekat koji je daleko od sportskog treninga.

instagram-printscreen-anakokicmusic

Ana Kokić i Mahrina

Kokićeva osim dobrog glasa, ima i brojne druge talenete - od plesa do glume. Uprkos tome, nije dozvolila da je ponese popularnost. Još u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato” navikli smo na Anine brojne transformacije, a izgleda da joj svaka odlično pristaje. Iako je zagazila u petu deceniju pevačica izgleda veoma mladoliko, dok bi joj na telu pozavidele mnoge. Za njen nastup se često traži karta više, budući da je uvek zagarantovan dobar provod. Ova fotografija koju je nedavno u objavila oduševila je njene fanove kojih broji blizu 200.000, a mnogi se slažu da nikad bolje nije izgledala.

Podsećamo, Kokićeva je nedavno proslavila 41. rođendan, a ćerke koje je dobila u braku sa bivšim suprugom Nikolom Rađenom su je obradovale uz čak dve torte. Naime, na jednoj je bilo 20 svećica, a na drugoj 21.

- Nisam od onih koji kriju svoje godine, čak sam ponosna na njih! Guramo ja i ona mala ja, maštamo i dalje o lepšem svetu gde vlada mir, nosimo ružičaste naočare, volimo celim srcem sve što nas čini srećnim i vešto se sklanjamo od negativnog i lošeg - istakla je ona.

Bonus video:

Komentari (0)