Zanimljivosti

SRBI SU LUDELI ZA NJOM, A ONA JE KRILA VELIKU TAJNU: Plavuša koja je oblinama zaludela svet i danas grmi kako izgleda! (FOTO)

Samanta Foks je zagazila u 7. deceniju, ali i dalje izgleda top.

26.05.2024 10:45

SRBI SU LUDELI ZA NJOM, A ONA JE KRILA VELIKU TAJNU: Plavuša koja je oblinama zaludela svet i danas grmi kako izgleda! (FOTO)
Credit: George Richardson / Landmark / Profimedia

Zidovi soba mnogih tinejdžera, kao i šoferšajbne kamiona vozača bili su oblepljeni posterima Samante Foks. Atraktivna plavuša bujnih oblina bila je jedna od najfotografisanijih žena osamdesetih godina prošlog veka za kojom su ludeli Srbi. Pevačica se hvalila da ima idealne proporcije tela 98-54-84.

Britanska pevačica napravila je veliki bum na muzičkoj sceni svojom pojavom, koja nije bila sama po sebi upadljiva zbog svog izgleda, već i zbog njene fotogeničnosti i šarma sa kojim je znala savršeno da koketira. 

Od ranog detinjstva volela "pažnju"

Samanta Foks se nije pojavila niotkuda, iako je od ranog detinjstva maštala da postane poznata pevačica. Sa svega 5 godina je upisala školu za glumu, a na televiziju je nastupala sa 10 godina. Četiri godine kasnije ulazi u muzički bend. 

 

Credit: George Richardson / Landmark / Profimedia

O njenim bujnim oblinama je brujao čitav svet

 

Sa 16 godina započela je karijeru foto modela. Najveći bum Samanta je napravila kada se slikala za duplericu čuvenog Plejboja nakon čega čega je zaludela muškarce širom sveta pa i u Srbiji. Tada je proglašena za najbolju devojku "sa duplerica" svih vremena.

Karijera slavne pevačice

Iako je pažnju privukla svojim prirodnim izgledom i bila žena za kojom su muškarci uzdisali, to nije bio njen jedini atribut, Samanta se na javnu scenu probila velikim hitom "Touch me" koji je postao planetarno popularan, a kasnije je slava išla uzlaznom putanjom i ona je punila dvorane i stadione svojim koncertima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samanthafoxofficial

 

Imala je mnogobrojne pevačke, voditeljke i druge angažmane u svojoj bogatoj karijeri a o njenim finansijama se brinuo njen otac do njene 26. godine.. Ona je svih tih godina dobila od njega oko 230 dolara nedeljno kao džeparac dok je milione njene zarade proneverio za šta ga je kasnije optužila-

Telo kao glavni adut i nasrtljivi fanovi

Budući da je bila i te kako privlačna i svesna svoje lepote Samanta je pokazivala svoje telo u mnogim prilikama. Često puta je isticala kako joj je Bog podario telo i da se raduje ako njene fotografije usrećuju fanove. Iako se dešavalo da na koncertima pokazuje svoje grudi Samanta je uvek jasno isticala da se ne bavi pornografijom, ali da jednostavno voli svoje telo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samanthafoxofficial

 

Nasrtljivih fanova bilo je na svakom koraku. Mnogi su tetovirali njeno ime, a jedna od najneobičnih situacija bila je kada je jedan sveštenik u crkvi tražio njen autogram, dok je jedan muškarac želeo da mu se ona potpiše na čelu. Bilo je fanatičnih muškaraca koji su želeli da se ubiju zbog nje, drugi su je čekali ispred zgrade zbog čega je kako je rekla morala često da koristi helikopter na zgradi kako bi se otrgla od nekih fanova. 

Tajna koju je krila

Iako je tokom karijere bila u mnogima vezama i aferama, tek kasnije se saznalo da britanska pevačica zapravo voli žene. Ona je priznala još ranije da je otkrila da je isti pol privlači 2003. godine iako je još kao devojčica od 14 godina osetila privlačnost prema ženskom polu. Samanta je 16 godina bila u vezi sa Majrom Straton svojom menadžerkom sa kojom je sve vreme zajedno živela do 2015. godine kada je Majra izgubila bitku sa kancerom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samanthafoxofficial

 

Pre dve godine se udala za devet godina mlađu Lindu Olsen, Norvežanku čiji privatni život nije mnogo poznat javnosti sem da ima dvojicu sinova. 

Samanta je priznala kako nikad nije bila srećnija, a ona i njena partnerka imaju dvoje dece

I dalje izgleda top

Pevačica je aktivna na društvenim mrežama i objavljuje redovno fotografije i snimke prikazujući svoje aktivnosti i kako izgleda, a i dalje izgleda sjajno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samanthafoxofficial

 

Samanta se skoro oglasila rekavši da ne bi ohrabrila devojke da idu njenim stopama i osvrnula se na društvene mreže priznavši da one daju iskrivljenu sliku o ženskoj lepoti, promovišući botoks i silikone zbog čega se mnoge mlade devojčice i devojke osećaju nesigurno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samanthafoxofficial

 

Rekla je da devojke osećaju pritisak da izgledaju na određeni način i da vrlo rano sa 14 i 15 godina rade korekcije zbog čega uništavaju sebe i svoju budućnost.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)