Zanimljivosti

TAMARA VUČIĆ U IZDANJU OD KOG ZASTAJE DAH: Moćan crni komplet i crveni karmin su dobitna kombinacija!

Prva dama Srbije je zasijala.

22.05.2024 17:35

TAMARA VUČIĆ U IZDANJU OD KOG ZASTAJE DAH: Moćan crni komplet i crveni karmin su dobitna kombinacija!
Antonio Ahel/ATAImages

Na modnoj reviji dizajnera Bate Spasojevića održanoj u Beogradu u utorak, prisustvovale su mnoge poznate ličnosti iz srpske javnosti, među kojima je bila i supruga predsednika Republike Srbije, Tamara Vučić.

Tamara Vučić privukla je pažnju okupljenih svojim elegantnim crnim kompletom. Njeno odelo se sastojalo od strukiranog sakoa sa diskretnim sjajem i uskih pantalona, koji su naglašavali njenu vitku figuru.

Crni komplet dodatno je istaknut crvenim karminom i srebrnim minđušama, koji su doprineli njenom upečatljivom izgledu. Cipele na visoku potpeticu i mala crna tašna zaokružili su njen sofisticirani stajling, dok je njen dugački smeđi talasasti frizura dodatno doprinela eleganciji.

Antonio Ahel/ATAImages

Tamara Vučić na reviji Bate Spasojevića

Tamara je poznata kao veliki ljubitelj mode i redovno prati revije poznatih dizajnera. Na ovom događaju blistala je kao da je i sama deo tima koji predstavlja novu kolekciju na pisti.

Rođena 1981. godine u Beogradu, Tamara je završila osnovnu i srednju školu u rodnom gradu, a diplomirala na Fakultetu političkih nauka.

Antonio Ahel/ATAImages

Tamara Vučić na reviji Bate Spasojevića

Svoju karijeru započela je kao televizijska novinarka, pre nego što je prešla u diplomatske vode. Kao prva dama Srbije, aktivno se bavi humanitarnim radom i posebno se zalaže za ljude i decu obolele od retkih bolesti.

Od 2013. godine u braku je sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem. U poslednje vreme je sve prisutnija na društvenim događajima što je ljubiteljima mode posebno drago jer mnogi iščekuju da vide koju će to kombinaciju odabrati. Tamara je poznata po svom stilu i eleganciji, te je uvek rado viđena na društvenim događajima, gde svojim odevnim kombinacijama ne prestaje da oduševljava.

BONUS VIDEO: 

Komentari (2)

Srećko Šojić

22.05.2024 22:48

Baš po moj ukus. Bombonče.

Srećko Šojić

23.05.2024 15:59

Baš je po moj ukus. Bombonče.