Moda

HALJINA IZ SUPERMARKETA OD 20 EVRA ZALUDELA ŽENE: Bez nje ne idite na letnji odmor, ona je sve što vam treba

Ovaj model će biti hit ove sezone.

27.05.2024 09:40

HALJINA IZ SUPERMARKETA OD 20 EVRA ZALUDELA ŽENE: Bez nje ne idite na letnji odmor, ona je sve što vam treba
Foto: Shutterstock

Mnoge žene vole haljina posebno tokom leta. U njima nije vruće, a daju posebnu dozu ženstvenosti i stila svakoj dami. Osim toga letnje haljine pružaju komfornost u svakom smislu, mogu se nositi na posao, u izlazak, na plažu... 

Iako ne stoji dobro svaka haljina svakoj ženi, postoji model koji laska ženskoj figuri. Upravo jedan takav model je zaludeo žene širom sveta, a najbolje od svega je što je jeftina i košta maks 20 evra. Ljubitelji mode tvrde da je ovo jedina haljina koja će vam trebati ove sezone i da bez nje ne idete na odmor. 

Tiktokerka Stejsi Goram nije krila oduševljenje ovom haljinom. Ona je pazarila u lokalnom supermarketu. Haljina je kratka i ima puf rukave, visok struk da bi se lagano širila ispod grudi. Ovaj kroj savršeno sakriva višak kilograma u predelu stomaka, ali i daje vizuelni efekat da ste mršaviji i viši nego što jeste.

Stejsi je haljinu kupila u teksas dezenu, a može se nabaviti i u krem varijanti i vrlo je lagana.

Printscreen/TikTok/stacegorman

Devojka je pokazala savršenu haljinu za sve žene

 

Bez obzira na vaš oblik i veličinu tela, skupljeni struk ispod grudi i okrugli izrez čini ga savršenim, jer ističe samo ono što je lepo na telu, a krije mane. Devojka je na Tiktoku objavila snimak i pozvala je pratioce da što pre posete poznati supermarket, jer se haljina kako je otkrila brzo rasprodaje.

Stejsin video je postao izuzetno gledan i mnoge devojke su priznale da jedva čekaju da se dočepaju prelepe haljine.

Printscreen/TikTok/stacegorman

Ista haljina dolazi i u krem boji što je oduševilo korisnice društvenih mreža

 

- Ovo sam bukvalno juče kupila.

- Obožavam je. Nabavila sam sebi belu.

- Ne oklevajte da kupite ovu haljinu što pre - bili su neki od komentara.

Na sajtu brenda koji je dizajnirao haljinu stoje pozitivne recenzije i kritike za model, a mnogi tvrde kako je izuzetno lagana i da savršeno ide uz ravne sandale za predstojeće tople dane. Takođe, sjajno stoji i uz patike, ali i štikle.

Osim toga mnogi su se složili kako haljina izgleda skuplje nego što jeste i da taj efekat daju džepovi koji se nalaze na njoj. 

Slične haljine su uveliko prisutne po tržnim centrima u najrazličitijim dezenima i bojama, a puf rukavi su već duže vreme prisutni u modnim krugovima. Osim haljinica njih ćete videti na bluzicama, krop majicama i taj model po mnogima daje romantičnost stilu, što na svim ženama gotovo savršeno izgleda.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)