Moda

NIGDE BEZ LEOPARDA OVE SEZONE: Evo kako da iskombinujete dezen koji će biti neizostavan u ormaru svake žene!

Popularni modni print se ponovo vraća na velika vrata i vreme je da nabavite pantalone ili haljinu u tom stilu.

25.05.2024 15:35

NIGDE BEZ LEOPARDA OVE SEZONE: Evo kako da iskombinujete dezen koji će biti neizostavan u ormaru svake žene!
Shutterstock

Modni stručnjaci su još zimos najavljivali vraćanje na modnu scenu jednog od nekada izuzetno popularnih trendova. Animal print mnogim ženama nije posebno privlačio pažnju, međutim, činjenica je da je još 2010. tadašnji kreativni direktor modne kuće Givenchy Rikardo Tascini dizajnirao komade oslanjajući se na životinjske motive koji su zaludeli svet.

Ako prošetate do prvog tržnog centra videćete da su i drugi brendovi ispratili ove trendove i da u njihovim radnjama uveliko prednjače modni komadi sa ovim motivima. Međutim, mnoge žene su još uvek nevešte kada je reč o kombinovanju ovog specifičnog printa koji može biti izuzetno efektan ukoliko se to učini na pravi način.

Pantalone i suknja

Osim toga što su atraktivne, pantalone koje se mogu kupiti u različitim modelima, kao i suknje, one svakodnevnu kombinaciju čine dinamičnijom i kreativnijom ali sve to zahvaljujući bojama sa kojima se može kombinovati. Iako danas svi mogu sebi da dozvole eksperimentisanja, modni stručnjaci savetuju da se ipak držimo klasičnih tonova poput bele, crne i braon boje koje savršeno stoje uz ovaj autfit. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda ☁️✨ (@linda.sza)

 

Aksesoari

Jednako važno je iskombinovati i modne detalje koji nose ove motive a koji mogu dati vrlo upečatljiv izgled. Iako ne spadaju pod aksesoare, u ove detalje uključujemo i obuću koja podiže stajling na viši nivo kao i torbice, marame i slično. Ukoliko imate ovakvu obuću, poželjno je da je uparite sa sivim helankama koje će dati na njihovoj upečatljivosti. 

Ukoliko nosite maramu poželjno je da bude u nekoj kombinaciji poput kožne jakne gde može doći do izražaja.

Hulahopke

Iako su duže vreme u fokusu bile crvene hulahopke koje su bile apsolutni hit, na red su došle leopard hulahopke i helanke koje preporučujemo najhrabrijim ženama. Pošto modni znalci preporučuju da se one nose za neki izlazak ili za efektan stajling poželjno je da ih kombinujete nekim oversajz sakoom ili kratkom kožnom jaknom u crnoj boji u zavisnosti od stila koji volite. Izgled možete zaokružiti nekom većom torbom u istoj boji i isto takvim salonkama.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)