Moda

NEŽNO, A MOĆNO IZDANJE TAMARE VUČIĆ: Elegancija za primer, a efektan detalj na sakou posebno oduševljava! (FOTO)

Ona je plenila elegancijom i harizmom.

23.05.2024 15:52

NEŽNO, A MOĆNO IZDANJE TAMARE VUČIĆ: Elegancija za primer, a efektan detalj na sakou posebno oduševljava! (FOTO)
Profimedia

Prva dama Srbije Tamara Vučuć (43) zablistala je još jednom ovog puta na otvaranju konferencije "Lepota žene" u zgradi Jugoslovenske kinoteke gde je sve ostavila bez daha svojim upečatljivim stajlingom.

- Ženska lepota je u ženskoj energiji, suptilnoj a jakoj, koja nije nikakav mit. Ona je stvarna i moćna ako je prepoznamo i usmerimo ka dobrim i plemenitim delima, prenoseći tako lepotu na sve oko sebe. Bilo mi je neizmerno zadovoljstvo da otvorim Konferenciju "Lepota žene" - napisala je ona na Instagramu uz fotografije sa ove konferencije.

Elegancija za primer

Supruga predsednika Srbije privukla je pažnju u elegantnom, damskom  kompletu puder ružičaste boje koja je apsolutni hit ovog proleća. 

Uz dugačke pantalone koje su joj stajale kao salivene, Tamara je imala neobičan sako iste boje koji je na levom ramenu imao upečarljiv ukras u vidu mašne od nekoliko ogromnih srca. Uz komplet je ponela elegantnu tašnu u istoj boji, ali i jedinstvene cipele koje su se nazirale ispod pantalona.

 

 

Usledili su brojni komentari na njen post na društvenim mrežama.

- Prva dama sa stilom! Ponosni smo.

- Uvek lepa elegantna primer kako treba jedna dama da izgleda.

- Bolju i lepšu nisu mogli naći od Vas, baš moćna lepota, žena koja zrači pozitivnom, osmeh zrači, naša najlepša prva dama - bili su samo neki od komentara na ovaj njen post.

Tamara Vučić je poznata kao veliki ljubitelj mode, pa se često može videti na revijama domaćih dizajnera.  Ona je uvek elegantna i obučena sa merom i ukusom posebno kada je u obavezi da dočeka supruge visokih svetskih državnika koji dolaze u Srbiju. 

Nenametljiva po prirodi u poslednje vreme je sve prisutnija na društvenim događajima posebno od kada je Vukan, koji će uskoro napuniti 7 godina, dovoljno odrastao da mama ne mora da bude stalno uz njega.

Kao prva dama Srbije Tamara se aktivno bavi humanitarnim radom, a posebno se zalaže za ljude i decu obolele od retkih bolesti.

Svako njeno pojavljivanje u javnosti oduševljava ljude njenom elegancijom i harizmom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)