Zanimljivosti

SVI GLEDALI U TAMARU VUČIĆ! Ovaj događaj u Beogradu dugo će se pamtiti, komentari se nižu: Kakva je to haljina, a tek cipele i frizura!

Pogledajte stajlinge mnogih poznatih ličnosti koje su ovog vikenda prisustvovale događaju o kom će se sigurno još dugo pričati.

24.07.2022 13:00

SVI GLEDALI U TAMARU VUČIĆ! Ovaj događaj u Beogradu dugo će se pamtiti, komentari se nižu: Kakva je to haljina, a tek cipele i frizura!
Tanjug/AP

Čuveni tenor Andrea Bočeli nastupio je posle 10 godina u srpskoj Beogradu i to na platou ispred Geozavoda u okviru “Belgrade River Festa" i uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS. Održao je koncert za pamćenje pod vedrim nebom, a koliko je po sredi bio spektakularan događaj svedoči i činjenica da je okupio mnoštvo poznatih lica, a među kojima je svakako najprimećenija bila elegantna Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića.     

Bočeli je od svih pevačica u Srbiji izabrao baš Jelenu Tomašević kojoj je pripala ta čast da otpeva 2 pesme sa njim. Glumac Ivan Bosiljčić je zato oduševljeno postavljao na Instagram fotografije svoje supruge koja je pred 3.500 ljudi stala rame uz rame sa čuvenim Bočelijem i oduševila sve okupljene. 

- Šta se piše uz ovakav snimak? Evo, ja ne znam. Pišite vi... - napisao je Ivan ponosno uz jedan od videa.

Jelena se odlučila za elegantnu toaletu koja je uključivala dugu usku satensku crnu suknju dubokog struka. Gore je ponela bluzu u kombinaciji tila, cirkona i svetlucavih perli, pri čemu su rukavi unikatno urađeni tako da padaju kao veo, skroz do zemlje. Plava kosa bila joj je isfenirana ravno, pri čemu je napred bila zalizana, a pozadi padala do struka. Pevačica je toaletu upotpunila velikim minđušama od cirkona, dok je šminka u potpunosti propratila glamurozan Jelenin izgled. Mnogi su komentarisali da nikada nije izgledala lepše.

Supruga predsednika Srbije, Tamara Vučić, verovatno je privukla najviše pažnje na ovom događaju, pre svega zbog svog glamuroznog stajlinga. Došla je vidno nasmejana, a opredelila se za dugu haljinu od crnog satena, koja je imala kragnu i roze-beli detalj po sredini, a ponela je i roze salonke koje su mnoge dame komentarisale s velikim oduševljenjem. Stil je upotpunila damskom tašnicom.

Koncertu je prisustvovao i glumac Miloš Biković koji se pojavio u sivim pantalonama, sa belim patikama i u beloj košulji. U sličnim nijansama je bio i Ivan Bosiljčić koji se opredelio za krem komplet u vidu pantalona i sakoa od lana, uz koje je upario i mokasine. Ispod odela poneo je belu košulju.

Novinarka Olivera Kovačević došla je da proprati Bočelija u polu kežual crnoj haljini s resama uz koje je imala sandale i crnu torbicu.

Glumica Jelisaveta Orašanin došla je u uskoj beloj haljini koja deluje da je on neke vrste plastificiranog materijala i midi kroja. Po obodu tog komada protezalo se belo perje, a imala je i belu tašnicu i krem salonke.

Glumica Anđelka Prpić došla je u pratnji sina i to u belom kompletu koji se sastojao od duge suknje i dužeg mantil-sakoa. Obula je crne svedene sandale i ponela minijaturnu crnu torbu.

Koncertu su prisustvovale i mnoge druge poznate ličnosti, a među njima je iz sveta politike najprimećenije lice bio predsednik skupštine Srbije, Ivica Dačić, ali i mnogi drugi.  

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Vlada

24.07.2022 13:50

Tamara Djurić sa osnovnom školom klaberka. Ona nije interesantna.