Moda

PORODILA SE PRE GODINU DANA, A SADA POKAZALA DA JE NIKAD ŽEŠĆA: Dekolte do pupka, grudi na izvolte i providna haljina! (FOTO)

Supruga Nikole Rađena poput svetskih zvezda!

29.05.2024 21:59

PORODILA SE PRE GODINU DANA, A SADA POKAZALA DA JE NIKAD ŽEŠĆA: Dekolte do pupka, grudi na izvolte i providna haljina! (FOTO)
instagram-_milica_radjen

Pevačica Milica Rađen, supruga bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena, prvi put se ostvarila u ulozi majke pre nešto više od godinu dana. Ona je retka srećnica koja je u rekrdnom roku figuru dovela do savršenstva. Pevačica je zavodljivu liniju pokazala već tokom prošlog leta kada je brže-bolje objavila serijal fotografija u kupaćem kostimu, a ovog leta izgleda još bolje. 

Ona je tako nedavno objavila fotografiju na kojoj je u providnoj ciklama haljini koja je otkrila sve njene adute. Kreacija je bila baš poput onih koje su dostojne crvenog tepiha. Boja je između bordo i ljubičaste, tačnije boja šljive. Iako je dosezala do zemlje, haljina je u gornjme delu bila veoma otvorena, pa je do izražaja došlo bujno poprsje supruge Nikole Rađena.

 

 

Milica se nije ustručavala da ponese haljinu koja ima dekolte maltene do pupka, a pridržava se na tananim bretelicama. Kreacija je bila samo za one najhrabrije žene, a latino divu Dženifer Lopez redovno zatičemo u sličnim izdanjima. Milica je zaokružila stajling elegantnom minijaturnom crnom torbicom, dok je dugu crnu kosu vezala u rep koji je dosezao maltene do zadnjice i ponela viseće minđuše.

Jedini nedostatak na ovakvom stajlingu ide na izbor boje donjeg veša. Naime, Milica se vodila logikom da bi najbolje bilo da ispod poluprovidne haljine ponese veš u boji kože. Ipak krem boja je prilično “bola oči” ispod ciklama providne tkanine, pa je trebalo da  izabere identičnu boju veša kao što je i sama haljina. Celokupan utisak je kvario samo detalj boje veša koji je čak izgleda kao da je beo. 

- Mora da je anđeo sa moje strane - napisala je ona aludirajući na numeru “Kiss of life” pevačice Šade.

 

 

Objava je naišla na slavu pohvala za pevačicin izgled. 

- Ostani takva, takvi pobeđuju.

- Lepotica.

- Neverovatna žena.

- Vauuu, kakkva lepota.

- Izgledaš zapanjujuće.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)