Zanimljivosti

ONE SU NAJPOZNATIJE SESTRE U SRBIJI: Bekvalčeve upoređuju sa Karadašijankama, a dele i slične bračne brodolome! (FOTO)

Nataša je imala tri propala braka, Kristina se udavala i razvodila od istog dva puta, samo je jedna srećna u ljubavi.

29.05.2024 20:20

ONE SU NAJPOZNATIJE SESTRE U SRBIJI: Bekvalčeve upoređuju sa Karadašijankama, a dele i slične bračne brodolome! (FOTO)
instagram-printscreen-bekvalceva

Pevačica Nataša Bekvalac (43), nije poznata samo po muzici, već i po neodoljivoj lepoti, specifičnom stajlingu pogotovo kada su nastupi u pitanju i burnom ljubavnom životu. Sa tri braka iza sebe, Nata je uvek bila otvorena po pitanju ljubavnog života, što je često izazivalo veliku pažnju javnosti. Bekvalčeva je uplovila u bračnu luku tajno 2005. godine sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Crkveno venčanje obavili su godinu dana kasnije i to u trenutku kada je već bila trudna. Iz braka sa njim ima ćerku Hanu Ikodinović, a par se razveo 2011. godine.

Bekvalčeva je četiri godine posle kraha braka ponovo pronašla sreću pored bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića. Venčali su se na intimnoj ceremoniji u njenom stanu 2015. godine, samo u prisustvu kumova. Ipak, ni ta ljubav nije potrajala i 2017. saopštili su da se razvode. Iste godine zaljubila se i udala na Ibici za biznismena Luku Lazukića, ali se još brže razvela i to 2019. godine. Iz tog braka ima ćerkicu Katju.

Kristina Bekvalac

Kristina (34) je Natašina mlađa sestra. Takođe je dobro poznata javnosti jer je često možemo videti u pevačicinom društvu. Međutim, osim toga što je ona ta koja se najčešće brine o Natinom stajlingu, Kristina iza sebe ima veoma uspešnu karijeru modne kreatorke.

Dizajnerka je bila u braku sa Ivom Martinovićem, a ono što je zanimljivo je da se čak dva puta udala za njega i razvela. Najpre su se venčali 2008. godine, a ubrzo su dobili ćerku Petru. Već 2010. godine doneli su odluku da se razvedu.

Međutim, ljubav je pobedila sve nesuglasice, pa su se Bekvalčeva i Martinović pomirili i ponovo venčali 2015. godine. Potom su 2017. godine dobili i sina Nou. Kristina i Ivo su jedno vreme živeli u harmoničnom braku, međutim opet su se razveli krajem 2021. godine.

Dragana Bekvalac

Dok je Nataša poznata po muzici, a Kristina po modnom svetu, njihova starija sestra Dragana (51) je uspešna poslovna žena i vlasnica nekoliko kozmetičkih salona. Iako je njeno prisustvo u medijima manje izraženo, a informacije o privatnom životu retke, Dragana se izdvaja po uspehu u poslovnom svetu, kao i po godinama skladnom braku. Pored poslovnih poduhvata, ona je i velika podrška svojim sestrama, što se često vidi na njihovim zajedničkim fotografijama.

Jedina sestra Bekvalac koja je uspela da održi brak je upravo Dragana, a često ističe kako joj je suprug Mihajlo Šekularac najveća životna podrška. Kao kruna velike ljubavi koja traje skoro pa tri decenije, na svet su došle Teodora i Sara koje su svoj put poput popularne tetke pronašle u svetu muzike. Mlađa ćerka Sara već gradi uspešnu muzičku karijeru pod pseudnimom Zoi. Teodora, koja je pet godina starija, iako je manje prisutna u medijima takođe se bavi pevanjem i po lepoti ne zaostaje za sestrom.

Nataša, Kristina i Dragana su više puta isticale da je ključ njihovog uspeha ljubav i podrška roditelja, oca Dragoljuba i majke Mire. Sestre često naglašavaju važnost porodičnih okupljanja, bilo da su u pitanju proslave ili jednostavno porodična druženja, što dodatno naglašava snažnu vezu unutar njihove porodice. Svojim uspesima, svaka na svom polju, sestre Bekvalac su postale jedne od najpoznatijih sestara u Srbiji, privlačeći pažnju javnosti pojedinačnim uspesima, ali i skladnim odnosom i podrškom jedna drugoj. Nije retkost da ih upravo zbog svega upoređuju sa sestrama Kardašijan.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)