Zanimljivosti

BEKVALČEVA KRIJE DESTINACIJU PUTOVANJA KAO ZMIJA NOGE: Ali fotke su isplivale, ona na obali mora grli i ljubi SAMO NJEGA! (FOTO+VIDEO)

Pevačica uživa na bajkovitom mestu.

10.05.2024 19:37

BEKVALČEVA KRIJE DESTINACIJU PUTOVANJA KAO ZMIJA NOGE: Ali fotke su isplivale, ona na obali mora grli i ljubi SAMO NJEGA! (FOTO+VIDEO)
ATA images

Pevačica Nataša Bekvalac (42) poznata je kao dama odličnog glasa i još boljeg stasa. Njeni hitovi ne zastarevaju, pa su nastupi novosadske Barbike uvek popunjeni. Budući da je neko ko na nastupima daje sve od sebe i veoma je bliska sa fanovima, odlučila je da napravi kraću pauzu kako bi napunila baterije. Fanovima je najavila i pripremu novog albuma, pa nije isključeno i da neki spot snimi dok je na odmoru sa sestrom i decom.  

Nije tajna da Nata obožava egzotične destinacije, tako je ovoga puta odabir pao na Bali. Ma koliko se ona trudila da sakrije destinaciju na kojoj je, njeni su pratioci, kojih broji 865.000 sve vreme, nagađali gde je to otputovala lepa pevačica. Njena sestra Kristina je objavila snimke i tagovala Bali, a svi znamo da sestre Bekvalac najčešće putuju zajedno. 

ATAImages

Nataša Bekvalac

Ono što se Nati posebno dopalo na bajkovitom mestu je jahanje uz obalu mora, što je inače posebna atrakcija na ovakvim destinacijama. Bekvalčeva je inače neko ko obožava konje, pa joj je jahanje uz talase koji zapljuskuju stopala i prizor mlađe ćerkice Katje na konju, delovao kao da je u bajci.

Nataša se opredila za belog konja, koji joj je toliko prirastao za srce da ga je sve vreme grlila i ljubila. Ma koliko izgledala kao vamp zavodnica na sceni, a ona je neko ko se ne oprećuje šminkom i neprikladnim toaletama kada je na odmoru. Tako je bilo i ovog puta.

Ona se odlučila za jahanje u kompletu od lana prljavobele boje. U pitanju je košulja, dok je dole ponela šorts istog materijala. Obula je japanke, kosu vezala u rep i ponela naočare za sunce. Takođe se uz predivnog konja slikala pripijene glave, a primetno je da nema ni traga šminke. Nije se ustručavala ni ga poljubi.

- Ima nešto u nežnoj mudrosti u konjskom oku što može da smiri i najnamučeniju dušu - napisla je ona i to na engleskom. 

 

Malo je reći da je njen Instagram nalog planuo, budući da je u rekrodnom roku dobila više od 18.600 sviđanja za serijal fotografija gde je uz ovog belog konja.

- Ovo je nesto najlepše što mozeš ćerki da pokloniš. Divne uspomene sa mamom, povezivanje sa prirodom, životinjama. Upoznavanje drugih kultura i raznolikosti na ovom svetu. Bajkovito.

- Životinja koja te nikad neće ostaviti na putu. Koja pamti, koja nam je pomagala vekovima unazad, koja voli, ceni i poštuje.

- Predivna si, Naco.

- Prvi put u životu zavidim konju!

- Piši, more srpski!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)