Zanimljivosti

NI NJENA MAJKA NIJE PRIMETILA O ČEMU SE RADI: O ovoj fotki pevačice sa Met Gale bruji ceo svet, a ona nije ni bila tamo! (FOTO)

Oštrom oku posmatrača nije promaklo da je sve bilo previše savršeno.

09.05.2024 15:40

NI NJENA MAJKA NIJE PRIMETILA O ČEMU SE RADI: O ovoj fotki pevačice sa Met Gale bruji ceo svet, a ona nije ni bila tamo! (FOTO)
Profimedia

Pevačica Kejti Peri godinama je bila glavna zvezda na Met Gali. Njeni ludi kostimi nisu mogli da prođu nezapaženo, pa se jedne godine pojavila obučena kao luster, a naredne je bila hamburger.

Ove godine pevačica nije bila na Met Gali, ali su njene fotografije u neobičnoj i raskošnoj haljini sa čuvenih stepenica obišle svet. Čak je i njena majka bila zbunjena, jer je verovala da joj je ćerka bila na prestižnoj manifestaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Prevarili i mamu

Ispostavilo se da Kejti zapravo nije bila u Njujorku, a njene navodne fotografije sa Met Gale je neko napravio pomoću veštačke inteligencije, a onda ih i plasirao na internetu. Slike su se najpre pojavile na mreži X (nekadašnji Tviter) a potom su se proširile i na ostale mreže.

Na fotografijama vidi se pevačica u raskošnoj cvetnoj haljini kako pozira na čuvenim stepenicama. Međutim, oštrom oku posmatrača, posebno onih koji se bave veštačkom inteligencijom, nije promaklo da nešto nije u redu sa fotografijama. Crveni Tepih nije bio kao onaj na samoj manifestaciji, a slike čuvene pevačice bile su previše savršene. 

Međutim, ove fotografije su prevarile čak i majku Kejti Peri koja je u jednom trenutku poslala ćerki poruku.

- Nisam znala da si išla na Met Galu! Izgledaš božanstveno kao na paradi ruža, kao da plutaš na cveću - napisala je majka pevačici.

- Lol (smejanje naglas) mama, i tebe je prevarila veštačka inteligencija. Pazi se - odgovorila joj je Kejti. 

Ona je u postu na svom zvaničnom Instagram nalogu poručila da nije bila na Met Gali jer je morala da radi.
Perijeva nije jedina koja se našla na udaru dipfejka. Navodno je na Met Gali bila i pevačica Rijana, iako je ona u poslednjem trenutku otkazala učešće i nije se pojavila.

Slično kao i sa Perijevom Al je do najsitnijih detalja osmilila Rijanin izgled. Imala je dugačku haljinu da dugim šlepom i ogroman okovratnik u vidu lepeze, a sve je bilo iscrtano strukovima cveća, grančicama drveća i pticama koje stoje na grani.

Usledile su brojni komplimenti fanova kao izgleda božanstveno, a mnogi nisu verovali sopstvenim očima da to nije zaista bila ona. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)