Zanimljivosti

PEVAČICA ŽIVELA NA BONOVIMA ZA HRANU: Nastupala je na ulici kako bi imala da preživi (FOTO)

Teško odrastanje muzičke zvezde navelo je na to da i sama osnuje Fondaciju.

02.03.2024 17:20

PEVAČICA ŽIVELA NA BONOVIMA ZA HRANU: Nastupala je na ulici kako bi imala da preživi (FOTO)
AP Photo/Thibault Camus

Kejti Peri nedavno je podelila svoja iskustva o odrastanju u siromašnoj porodici, gde su se njeni roditelji često oslanjali na bonove za hranu i hranu iz humanitarnih organizacija kako bi sastavili kraj sa krajem. Iako danas vredi 530 miliona dolara, superzvezda je otkrila da je kao tinejdžerka morala da se oslanja na bonove za hranu i čak svira na ulici da bi pokrila svoje troškove.

- Hoćete da pričamo o bonovima za hranu? Mogu da pričam o bonovima za hranu. Hoćete da pričamo o humanitarnim organizacijama za hranu? Mogu da pričam o humanitarnim organizacijama za hranu - govorila je pevačica nedavno u svojoj ispovesti.

AP Photo/J. Scott Applewhite

Kejti Peri progovorila o odrastanju

Ova iskrena ispovest baca svetlo na izazove s kojima se suočavala u svojim formativnim godinama. Njeno odrastanje duboko je uticalo na njenu želju da ostavi značajan uticaj izvan svoje muzičke karijere.


Tokom 2018. godine, Kejti i njen starija sestra Anđela Hadson osnovale su Fondaciju sa ciljem pružanja prilika siromašnoj deci da pristupe umetnosti. Anđela je istakla da njihovo skromno poreklo služi kao podsetnik deci koje podržavaju, navodeći:

- Često i mi moramo da podsetimo da nismo potekle iz bogate porodice. Kejti nije rođena u muzičkoj porodici sa svim tim mogućnostima. Ona je toliko naporno radila godinama da bi došla tamo gde jeste - poručile su sestre.


Kroz Fondaciju organizovan je kamp koji nudi razne aktivnosti, uključujući časove pisanja pesama, sesije koreografije i radionice dizajna obuće, sve s ciljem negovanja kreativnih talenata učesnika. I Kejti i Anđela aktivno učestvuju u vođenju sesija u kampu, stvarajući nezaboravno iskustvo za mlade učesnike. Njihovi cilj je da inspiriše ove mlade ljude pokazujući im da i oni mogu da prate svoje snove.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)